Ana Sayfa / Manşet / Mesut Özil imzaya geliyor Fener’e

Mesut Özil imzaya geliyor Fener’e

Mesut Özil Fenerbahçe’ye imza atıyor, Ali Koç işi bitirdi iddiası. Fenerbahçe, Mesut Özil ile her konuda anlaştı iddiası var. Uzun süredir adı Fenerbahçe ile anılan Arsenal’in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, sosyal medya hesabından İstanbul paylaşımı yaptı. Paylaşım sonrası büyük heyecan yaşayan sarı lacivertli taraftarlar, yıldız futbolcuya “gel” çağrısında bulundu.

Mesut Özil, futbolu Fenerbahçe’de oynayacak. Fenerbahçeli taraftarları en çok heyecanlandıran isimlerin başında Mesut Özil geliyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Özil iddialarına ilişkin, “Bizim için gerçekleşirse güzel bir rüya olur ama gerçekleşmesi zor bir rüya” açıklamasını yapmıştı. Haziran 2021’de Arsenal’dan ayrılması beklenen Mesut Özil’in, Fenerbahçe’ye transferi konuşulurken yıldız futbolcudan sürpriz bir İstanbul paylaşımı geldi.

FENERBAHÇE TARAFTARI MESUT’U İSTİOR

Mesut’un paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken, Fenerbahçe taraftarının heyecanı fotoğrafın altına yapılan yorumlara yansıdı. Birçok taraftar, yıldız futbolcuya Fenerbahçe’ye gelmesi yönünde çağrıda bulundu.

İlginizi Çekebilir

Kiracı evi patlattı

Ev sahibine kızan kiracı daireyi patlattı. bursa7da kiracı ev sahibi kavgası sonucu daire harabeye döndü. …

Sınırsız Hosting