Ana Sayfa / Yaşam / Metin Işık neci, nereli ve kim?

Metin Işık neci, nereli ve kim?

Şarkıcı Metin Işık aslen nereli, kaç doğumlu, olayı ne Metin Işık ne yaptı neden gündem oldu bilgisi.

Türkücü Metin Işık nereli, neci ve kim? metin Işık kaç kişiyi vurdu, tutuklandı mı sorusu.

Metin Işık dün akşam Kayseri’de daha önce husumetli olduğu aileye silahla saldırdı. Saldırıda 3’ü ağır 5 kişi yaralandı. Gelen bilgiye göre şarkıcı, “çocuk kavgası sonucu oluşan husumet sonrası komşu aileye silahla saldırdı.” Gözaltına alınan Metin Işık, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Vatandaşlar da Metin Işık kimdir sorusunu sürekli olarak sormaya başladı. Özellikle Metin Işık nereli sorusu, olayın Kayseri’de gerçekleşmesi sonucu daha da sorulur hale geldi. Peki, Metin Işık kimdir? İşte Metin Işık şarkıları ve hayatı
Metin Işık kimdir sorusu, ajanslara düşen haber sonucu sıkça sorulmaya başlandı. Gelen bilgilere göre, Metin ve Mustafa Işık husumetli aileye silahla ateş açtı ve 3’ü ağır 5 kişi yaralandı. Vatandaşlar da Metin Işık kimdir sorusunu soruyor. Metin Işık olayı gündeme bomba gibi düşmüş durumda. Peki, Metin Işık nereli, kaç yaşında? Metin Işık kimdir? İşte detaylar!
METİN IŞIK KİMDİR?

Arabesk ve halk müziği sanatçısıdır. 1967 Almanya Essen doğumludur. Aslen Kayserilidir. İlk olarak Almanya’dan Türkiye’ye gelerek gazinolarda amatör müzisyen olarak çalıştı. 2005 tarihli Ağla Gözüm albümü ile Türkiye’de ismini duyurmaya başladı. “Melek Yüzlü Sahtekar” şarkısı ile çıkışını yakaladı.
METİN IŞIK ŞARKILARI

Ağla Gözüm

Lay Lay Lom

Hasret Koydum Ben Adını

İnsan Gelmez Mi

Duygular Yalanmış

Seni Seviyorum

Deli Olurum

Aydan Güzel

Kader

Eskiden Arardın

İlginizi Çekebilir

Taksi şoförüne yolcuyla tartışma cezası

Taksi şoförü yolcusuyla tartıştığı için para cezası aldı. istanbl’da taksi terörü artarak sürüyor. Taksi şoförleri …

Sınırsız Hosting