Ana Sayfa / İlginç / Metin Özkan’a ekran yasağı

Metin Özkan’a ekran yasağı

Metin Özkan’a ekran yasağı geldi ilk adımı TV100 attı. Ardından CNN Türk de Metin Özkan için ekran yasağı koydu. Bir kadının çantasından para çalan gazeteci kim sorusunun ardından Metin Özkan hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Hırsızlıkla, tırnakçılıkla suçlanan Bahçeli’nin eski Basın Danışmanı Metin Özkan, çantadan para aldığı görüntüler için montaj demiş, yalan ve iftira haber demişti. TV 100 ise program karılığı bir ücret ödediği Metin Özkan’a kötü haberi verdi kanalla ilişiği kesildi diğer TV kanallarının yöneticileri de Metin Özkan’ın hakkında çıkan hırsızlık iddialarından aklanıncaya kadar aynı kararı alacakları öngörülüyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin eski basın danışmanı Metin Özkan’ın bir kadının çantasından para çaldığı iddia edilen görüntüler üzerine TV100 kanalının Özkan’la ilişiğini kestiği belirtildi. CNN Türk de Metin Özkan’a ekran yasağı etirdi.

Metin Özkan hırsızlık iddialarının ardından ekranlardan da veto yemeğe başladı. Metin Özkan’ın bir kadının çantasından para çalarken çıkan görüntüleri çok konuşulmuş, metin Özkan ise bu görüntülerin montaj olduğunu ileri sürmüştü.

METİN ÖZKAN İÇİN TV 100 EKRAN YASAĞI GETİRDİ İDDİASI

TV100 kanalı, bir kadının çantasından 700 dolar para aldığı öne sürülen görüntülerinin gündeme gelmesinin ardından “Sağlı Sollu” adlı programda yorumculuk yapan Metin Özkan hakkında bir karar aldı.

Medyakoridoru’nun haberine göre, TV100 yönetimi, Özkan’ın program kadrosundan çıkarılmasına karar verdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin eski basın danışmanı Metin Özkan, İstanbul Kemerburgaz Göktürk’teki Mastercheff restoranında Aralık 2021’de, Ufuk Enginler isimli kadının çantasından 700 dolar para aldığı öne sürülen görüntülerle gündeme gelmişti. Özkan, iddianın sosyal medyada yayılmasının ardından görüntüler için “montaj” diyerek kamera kayıtlarını yalanlamıştı.

CNN TÜRK METİN ÖZKAN’I EKRANA ÇIKARMAYACAK

CNN TURK’TEN DE HAMLE

Yine Medyakoridoru’nda yer alan bilgilere göre, CNN Türk kanalı da Özkan’a kapıyı kapattı.

Özkan, bugün CNN Türk’teki bir canlı yayına yorumcu olarak katılacaktı. Ancak kanal, söz konusu görüntülerin ardından davetini geri çekti.

İlginizi Çekebilir

Emekliye KYK yurdu ücretsiz

Emekliler kamu sosyal tesislerinden indirimli yararlanacak, emekliler KYK yurtlarında 1 ay ücretsiz kalabilecek. Kredi ve …

Sınırsız Hosting