Ana Sayfa / Yaşam / MHP canlı yayın (MHP Grup canlı 7 Şubat)
MHP CANLI YAYİN

MHP canlı yayın (MHP Grup canlı 7 Şubat)

MHP Grup canlı yayın 7 Şubat 2017 kanallar. MHP’nin Konya toplantısı canlı yayını ve Devlet Bahçeli’nin konuşmasını canlı verecek kanallar. 7 şubat MHP Grup toplantısı canlı yayını ve Devlet Bahçeli’nin gündemi sarsacak açıklamaları yine sitenizde olacak. Birçok televizyon kanalı ve ajanslar MHP’nin yarınki yani 7 Şubat MHP Grup toplantısını canlı verecek. Aynı şekilde 9-12 şubat Konya MHP toplantısının açılışı ve Devlet Bahçeli’nin basın toplantısı da canlı yayında olacak. 

Canlı MHP Grup Toplantısı 7 Şubat 2017 salı. Devlet Bahçeli’nin canlı konuşması MHP Grup toplantısı salı verecek canlı yayın kanalları ve ajanslar. MHP, referandum sürecindeki yol haritasını belirlemek için 10 – 12 Şubat tarihlerinde Konya’da Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve milletvekillerini toplayacak.

KONYA MHP 9-12 ŞUBAT TOPLANTISI VE GÜNDEME
Ak Parti ve MHP anayasa referandumu için EVET diyor ve bunu halka anlatmak istiyor. MHP de MHP yönetimi, ardından da il il dolaşarak, anayasa değişiklik paketini vatandaşlara anlatıp sorularını yanıtlayacak. Parti yönetimi anayasa değişiklik teklifinin Anayasa Komisyonu’ndaki görüşmeleri sırasında illerde il istişare toplantıları yapmıştı. Alınan bilgiye göre, MYK, MDK ve milletvekilleri toplantısından sonra da MHP yönetimi, il istişare toplantılarına devam edecek. Tüm Türkiye’de yapılması planlan toplantıların bazılarına Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de katılması bekleniyor. MHP, bu süreçte, özellikle AK Parti ile yan yana gelmemeye çalışacak.

MHP’NİN SLOGANI ‘ÖNCE ÜLKEM, SONRA PARTİM’
MHP Genel Merkezi, Konya’daki, toplantının ana gündem maddelerini ise artan terör olayları, Fırat Kalkanı operasyonu ve anayasa değişikliği ile referandum süreci olarak belirledi. Alınan bilgiye göre, toplantıda “15 Temmuz sonrasında Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğinin” mesajını verecek olan Bahçeli, “MHP’nin ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ anlayışıyla hareket ettiğini, bu nedenle ülkenin içinde bulunduğu sorunların üstesinden ancak güçlü bir yönetimle gelebileceğine” dikkat çekecek. Bahçeli’nin “mevcut Cumhurbaşkanı’nın Anayasa’ya aykırı hareket etmesinin devamı halinde Türkiye’nin kaos ve krizden kurtulma şansının olmayacağı ve bölünmeye doğru gideceğine” de işaret etmesi bekleniyor. MHP Lideri, parti olarak devletin ve milletin bekasını güçlendirmek, geleceğini güvenceye almak, aynı zamanda milli uzlaşma ruhuyla sistem krizini büyüten fiili açmazı bitirmek amacıyla üzerine düşen görevi yapacakları mesajını da verecek.
MHP KONYA İL BAŞKANI AÇIKLADI
MHP İl Başkanı Murat Çiçek yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla MYK, MDK ve Milletvekilleri toplantısının 10-12 Şubat 2017 tarihlerinde Konya’da yapılacağını bildirdi. İl başkanı Çiçek, “Liderimizin Konya seçimi bizleri onurlandırmıştır. MHP Konya İl Başkanlığı olarak Konyamıza yakışır bir ev sahipliği yapacağız. MHP Konya Teşkilatları olarak liderimizin yanında dimdik durmaya devam edeceğiz”dedi.

İlginizi Çekebilir

Gaziosmanpaşa toprak kayması

İstanbul Gaziosmanpaşa toprak kaması olan bölge ve etkilenen gecekondu sayısı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da toprak kayması meydana …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting