Ana Sayfa / Genel / MHP de EYT yok dedi

MHP de EYT yok dedi

AKP’nin ardından MHP de EYT’lilerin moralini bozacak açıklama yaptı, Erdoğan ne diyorsa o biz onu destekliyoruz minvalinden açıklama yaptı. Bahçeli’den EYT’lilere çok kötü haber. Geçirdiği rahatsızlığın ardından ilk kez TBMM’ye gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili bir soruya ise ”Hükümetin tavrını destekliyoruz” dedi.

MHP AKP ne açıklarsa onu desdeklemeye devam ederken EYT konusunda da Erdoğan’a uydu ve bahçeli, EYT’lileri Erdoğan gibi haksız kazanç peşinde koşan güruh gibi gördü. Suriyelilere vatandaşlık verilmesini de destekleyen MHP’nin AKP çizgisinde kalması çok düşündürücü. Eylül ayında geçirdiği üst solunum rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve bu süreçte çalışmalarına ara veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün ilk kez Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) geldi. Partisinin grup toplantısı nedeniyle TBMM’de bulunan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gruptaki konuşmasının ardından Meclis kulisinde Bahçeli ile bir araya geldi. Uzun süre sohbet eden ikiliye Binali Yıldırım ve partililer eşlik etti.

MHP lideri Bahçeli, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili bir soruya ”Hükümetin tavrını destekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı ve hükümetinin de değerlendirmesi
Türkiye açısından bize göre isabetli olmuştur” diye yanıt verdi.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting