Ana Sayfa / Gündem / MHP’li Sancaklı’dan ROK’a şok

MHP’li Sancaklı’dan ROK’a şok

ROK yani Rasim Ozan Kütahyalı, bir diğer deyişle Nagehan Alçı’nın korunan kollanan kocası. Boşnaklara yönelik ağır hakaretinin ardından yeniden televizyon ekranlarına çıkmaya başladı. MHP Milletvekiyi Saffet Sancaklı da bu duruma tepki gösterdi ve çok sert bir açıklama yaptı.

MHP’li Saffet Sancaklı, ROK’a sert bir mesaj gönderdi. Nagehan Alçı’nın kocası ROK açılımıyla Rasim Ozan Kütahyalı yine derin devletin yardımıyla ekranlara döndü. Bir dönem FETÖ savunuculuğuyla dikkat çeken Alçı ve kocası ROK bu kez farklı bir siyasetle gündemden düşmüyor. Saffet Sancaklı da ROK’un ekranlara dönmesine hazmedemeyen duyarlı insanlardan biri. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, ekranlara geri dönen Rasim Ozan Kütahyalı’ya sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Sancaklı, “Ömür boyu peşindeyim.” dedi.
2017 yılında Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında Boşnaklara hakaret eden ve gelen tepkiler üzerine programdan çıkarılan Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde ekranlara geri dönmüştü.
Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Rasim Ozan Kütahyalı’ya sert tepki gösterdi. Yaptığı açıklamayı Twitter hesabından paylaşan Sancaklı, “Ömür boyu peşindeyim.” yazdı.

İşte Sancaklı’nın açıklaması:

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti 27 Nisan kurultayı

İYİ Parti 27 Nisan kurultayı ve genel başkan adayları. Meral Akşener’in koltuğuna kim oturacak en …

Sınırsız Hosting