Ana Sayfa / Genel / Milyonluk araçlar benzin kuyruğunda

Milyonluk araçlar benzin kuyruğunda

Benzine, motorine ve LGPG’ye dev zam öncesi değerleri 35 milyon olan araçlar bile benzin ve akaryakıt kuyruğuna girdi. İstanbul-Ankara benzin ve mazot litre yeni fiyatları. TL’deki tarihi düşüşün ardından akaryakıta da tarihi zam geldi. Vatandaşlar, zamlar pompaya yansımadan önce benzin istasyonlarında kuyruklar oluşturmaya başladı.

Benzin dev zam geldi benzin litre fiyatı 10 lirayı buluyor. Yeni akaryakıt zamları öncesi milyonluk araç sahipleri bile benzin ve akaryakıt kuyruğuna girdi.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), benzine 1 lira 2 kuruş, motorine 1 lira 6 kuruş, otogaza 65 kuruş zam kararı alındığını açıkladı. Zamlar bu gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek.

5 gün arayla gelmesi beklenen zamlar pompaya yansımadan önce İstanbul’da istasyonlarda hareketlilik ve yoğunluk yaşandı. Yoğunluk ilerleyen saatlerde kuyruğa dönüştü.

SÖZCÜ, o istasyonlardan birinde; Küçükçekmece  Atakent Mahallesi’nde yaşanan kuyruğu görüntüledi.

Dolar TL kurundaki yükselişin ardından 19 Kasım’da da benzine 52 kuruş, motorine 50 kuruş, LPG’ye ise 45 kuruş daha zam yapılmış, Türkiye genelinde bazı istasyonlarda kuyruklar oluşmuştu.

BENZİN, MOTORİN VE OTOGAZ FİYATLARI

Bugünkü zamla birlikte Ankara’da benzinin litre fiyatı 8,72 TL’den 9,73 TL’ye, İstanbul’da benzinin litre fiyatı 9,68 TL’ye, İzmir’de benzinin litre fiyatı 9,75 TL’ye çıkacak. Otogaza yapılan zammın ardındansa litre fiyatı İstanbul’da 7,54 TL’den 8,19 TL’ye, Ankara’da 7,64 TL’den 8,29 TL’ye, İzmir’de 7,66 TL’den 8,31 TL’ye yükselecek.

Motorininse litresi ise Ankara’da 9,82 TL’ye, İstanbul’da 9,76 TL’ye, İzmir’de 9,84 TL’ye yükselecek.

İlginizi Çekebilir

Market sapığı kadını taciz etti

Markette kadını parmak atan sapık şoku. Kırklareli’nde markette kadına sapık dadandı. sapık adam kadına parmak …

Sınırsız Hosting