Ana Sayfa / Kadınca / Minik serçe 67 yaşına bastı

Minik serçe 67 yaşına bastı

Sezen Aksu aslen nereli, kaç doğumlu, Sezen Aksu’ya neden minik serçe dendi ve en çok bilinen Sezen Aksu Parçaları. Sezen Aksu, 70 yaşına merdiven dayadı. 1970’li yıllarda yaptığı eserlerle Türk pop müziğine yön veren ‘Minik Serçe’ lakaplı Sezen Aksu, bugün 67. yaşını kutluyor.

Minik serçe 67 yaşına bastı ve artık Sezen Aksu da 70’lere dayanan ünlülerden oldu. Sezen Aksu bugün 67 yaşına bastı. Sanat dünyasının ünlü isimleri de sosyal medya hesaplarından Sezen Aksu’nun doğum gününe özel mesajlar paylaştı.

İşte Sezen Aksu için ünlülerin yayınladığı doğum günü mesajları:

Emel Müftüoğlu, yakın arkadaşının doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile kutladı. Sezen Aksu ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan Müftüoğlu, “Canım Sezen Aksu’m… Bir tanecik Sezen Aksu’m… Nice, nice yıllara. İyi ki varsın” ifadelerini kullandı.

Yonca Evcimik, “İyi ki doğmuş Sezen Aksu, ‘Minik Serçe’miz, kıymetlimiz…” şeklinde konuştu.

Seda Sayan, Aksu ile birlikte çekilen fotoğrafına, “Doğum günün kutlu olsun halk ozanı, Kocaman yüreklim… Çok ve sağlıklı yaşa inşallah. Sen hep başımızda ol, biz hep senin etrafında olalım…” notunu düştü.

Demet Akalın ise, “Doğum günün kutlu olsun kraliçe” dedi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting