Ana Sayfa / Kadınca / Model Simge Ünal: Fakirle olmam

Model Simge Ünal: Fakirle olmam

Modellerin zengin sevgili tutkusu sürüyor. Model olan Simge Ünal da kendisiyle birlikte olacak erkeğin zengin olmasını istedi, fakirle sevgili olmam dedi. manken ve modeller, zengin erkek istiyor. Ünlü model Simge Ünal, meslektaşı Özge Ulusoy’un “Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar?” sözlerine katıldı üzerine de ekleme yaptı…

Model Simge Ünal nereli, yaşı, eğitimi ve kimdiri merak ediliyor. Fakirle sevgili olmam diyen simge Ünal, erkekten beklentisinin para olduğunu da itiraf etmiş oldu.

Snob Magazin’in haberine göre; giyim tarzıyla bakışları üzerinde toplayan model Simge Ünal, alışveriş için mağazaları dolaştı.

Meslektaşı Özge Ulusoy’un “Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar?” sözlerini değerlendiren Ünal, “Özge’ye katılıyorum. Sevgili olacağım kişiyle yaşam standartlarım aynı olması gerekiyor” dedi.

Sözlerini sürdüren Ünal, “Yanıma yakışan biri tabii ki olmalı ama gittiğimiz yerlerde de bana ayak uydurması gerekiyor. O yüzden fakir biriyle sevgili olamam. ‘Geliri düşük biriyle sevgili olurum’ diyenlerin bugüne kadar birlikte olduğu kişilere bakın hep maddi durumu iyi olanlarla birlikte oldukları ortaya çıkar.

Onlar da gerçeği söylemekten kaçınıyor” diyerek iddialı bir açıklamada bulundu

İlginizi Çekebilir

Yusuf Yazıcı evlendi

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk evlendi.  Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un ile milli futbolcu …

Sınırsız Hosting