Ana Sayfa / Kadınca / Müge Anlı canlı 2 Ocak ne oldu?

Müge Anlı canlı 2 Ocak ne oldu?

Müge Anlı canlı yayında doğumgünü kutladı. 2 Ocak Müge Anlı canlı yayın ve yaşananlar. Müge Anlı 2 Ocak canlı izle! ATV ekranlarında yayınlanan Müge ile Anlı ile Tatlısert izleyicilerin büyük beğenisini topluyor. Her bölümü ekranlara damga vuran yapımda Murat Tekin’in cesedinin bulunduğu duyuruldu. Peki eşcinsel sevgilisi olan Murat Tekin öldürüldü mü? İşte 2 Ocak Müge Anlı canlı izle! İşte Müge Anlı’da yaşanan olayların detayları…

Murat Tekin sır ölümü Müfe Anlı 2 Ocak canlı yayınında işlendi. Müge Anlı’ya canlı yayında doğumgünü sürprizi 2 Ocak. Müge Anlı 2 Ocak canlı izle! Murat Tekin’in cesedi metruk bir binada bulundu. Her bölümü ekranlara damga vuran Müge Anlı ile Tatlısert’te neler olacağı izleyiciler merak konusu. Eşcinsel sevgilisi olan Murat Tekin’e neler olduğu ise gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte 2 Ocak Müge Anlı canlı izle! Peki eşcinsel sevgilisi olan Murat Tekin öldürüldü mü?
“MURAT’IN FARKLI CİNSEL EĞİLİMLERİ VAR”: Programın ilerleyen zamanlarında ise Murat Tekin’in farklı cinsel eğilimleri olduğu ortaya çıktı. Murat’ın eşi Sakine hanım, “Kocamın farklı eğilimleri varmış. Ben gözümle görmedim ama bir kaç arkadaşından duydum. Daha sonra kızım, eşimin sosyal medya hesabından Engin Elekçi diye biriyle mesajlarını buldu.” dedi. Sakine hanım sözlerine şöyle devam etti;
77 gün sonra haberi Müge Anlı acı haberi verdi. 22 Ağustos’ta Sevgi Yolu’nda kaybolan Murat Tekinölü bulundu. Polis Murat Tekin’in şüpheli ölümünü araştırıyor. Murat Tekin’in cansız bedenin yanında siyah bir poşet ve piknik tüpü bulundu.

Ailece gidip geldiğimiz eşimin arkadaşı Ergünler vardı. Bu iddiaları Ergün anlatmıştı bana. Murat ise bana Ergün’ün söylediklerini yalanlamıştı. Bir ara eşimle Ergün Kuşadası’na gittiler. O zaman araları bozulmuş. Ondan sonra ben Ergün’ün eşiyle görüşüyordum ama onlar birbiriyle görüşmüyorlardı.”

Ardından canlı yayına bağlanan Ergün bey ise “Arkadaşımın özel hayatını herkes biliyordu. Benden öğrenmediler. Abileri de Murat’ın ne işler karıştırdığını biliyor.” dedi.
“SAKİNE HANIMI ‘MUAZZEZ’ OLARAK BİLİYORDUK”: Daha sonra telefonla yayına bağlayan ve Murat’ın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen bir kişi, Murat’ın eşi Sakine hanımın her şeyi bildiğini ileri sürdü. “Sakine hanımın ismini biz Muazzez olarak biliyorduk.” diyen Murat’ın arkadaşı sözlerine şöyle devam etti;
“Murat evini terk edecek birisi değildi. Ben ağzımı açarsam ortalık çok karışacak. Rasim abi Sakine hanımın ne olduğunu çok iyi biliyor. Murat’ın kaybolmasının nedeni Sakine’yle alakalı bir durum. Murat, ablası öldükten sonra bunalıma girdi. Siz Ergün’ün eşini de Sakine hanımla annesini de iyi araştırın.”

Murat Tekin’in kaçırılması olayının sır perdesi hala aralanamamışken Müge Anlı, bugünkü programda Tekin’in erkek sevgilisi Engin Elekçi’yi yayına çıkardı. Konuşma engeli olan Elekçi, annesi vasıtasıyla soruları yanıtladı. Uzun zamandır Murat’ı görmediğini belirten Elekçi, canlı yayında şunları dile getirdi;

“Murat’ı en son 9 ay önce çarşıda bir parkta içerken gördüm. Kusuyordu. Ben de başına su döktüm. Murat o sırada beni sevdiğini söyledi.”

Engin Elekçi’nin bu iddiaları karşısında Sakine Hanım, eşinin asla dışarıda içki içmediğini arada sırada evde içtiğini söyledi.

MEHMET UYGUR OLAYI
Tüm Türkiye’nin merak ettiği ve günlerce ekran başında aydınlanmasını beklediği olayla ilgili aramalara rağmen bir sonuç alınamamıştı.Hatay Dörtyol’da kaybolan Mehmet Uygur’un öldürüldüğü ortaya çıktı. Mehmet Uygur’un eşi Hatice Uygur 7 yıl önce Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp diye aramaya gelmişti. 7 yıl sonra ise cinayet itirafı geldi…Hatice Uygur “Eşim kayıp” dedi, yıllar sonra ise öldürdüğü ortaya çıktı. Polisler Dörtyol’da iki ayrı noktoda Mehmet Uygur‘un cesedini arıyor.

2011 yılında işlenen bir cinayet aydınlığa kavuştu. Mehmet Uygur eşi ve kız kardeşi tarafından öldürülmüştü. Eşinin itirafları doğrultusunda Mehmet Uygur’un kemikleri aranıyor.Kazı ekibinin başındaki polis memurlarından birisi önce bir kemik buldu. Ardından kepçeyi durdurdu ve bıçak yardımıyla kazmaya devam etti.Polislerin çalışmasıyla birlikte daha fazla kemik ortaya çıkmaya başladı.

SELMAN YURTTAŞ

11 gündür kayıp olan fabrika işçisi Selman Yurttaş ile birlikte Bursa Orhangazi’de birlikte balık tuttuklarını ifade etti. Eşinden haber alamayan gözü yaşlı kadın Müge Anlı canlı yayınında bu kez sevinç göz yaşlarına boğuldu.

MERYEM TAHNAL OLAYI
Meryem Tahnal 10, kızı Melike ise 9 yıldır kayıp…

Meryem’i öldürdüğü Melike’yi gömdüğü iddia edilen damat Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayına katıldı.

Meryem Tahnal’da 2008 yılından beri haber alınamıyor. Tahnal yapılan aramalar sonucunda bulunamadı. Meryem Tahnal’ın kızı da esrarengiz bir şekilde kayboldu.

PALU AİLESİ

Söz alan damat Tuncer Ustael de “Ben de konuşayım ozaman” diyerek aslında kendisinin katil olduğunu iddia eden Havva Palu’nun bir katil olduğunu söyledi…”Karnımdaki çocuğu ben öldürmedim.” diyen Ustael, 6 yaşındaki çocuğa işkence ettiklerini ifade etti.

FULYA ÖZDEMİR OLAYI
29 yaşındaki canice öldürülen Fulya Özdemir’in katiline verilen ceza şoke etti. Özdemir, 2 yıl önce Antalya Kaş’ta cezaevi firarisi Atilla Makta tarafından öldürüldü. Aynı zamanda Kırklareli’nde yakalanan Makta’nın yeni cinayetler planladığı ortaya çıkmıştı.Canice öldürülen Fulya Özdemir’in katili Atilla Makta’nın aldığı ceza belli oldu. Özdemir’in katiline verilen ceza infiale yol açtı.Fulya Özdemir’in katili Atilla Makta için savcı “kasten öldürme” suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.Ancak heyet “haksız tahrik” altında işlendiğini belirterek Atilla Makta’nın cezasını 18 yıla indirdi. Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Fulya Özdemir’in babası konuk oldu. Acılı baba karara programda isyan etti. Özdemir’in babası “Bu karar beni bir kez daha öldürdü.” dedi.

TUNCER USTAEL NELER DEDİ?

Tuncer Ustael canlı yayında; “Meryem Tahnal nerede bilmiyorum ama öldü. Tam olarak nereye gömüldü bilmiyorum ama sarı binanın oralarda olduğunu düşünüyorum. Havva Palu bize iftira attı. Kendi kardeşleriyle görüşürken yakaladım. Tahminim oraya gömüldüğünü düşünüyorum. Havva Palu’nun ‘İyi ki öldü’ ifadesini duydum. Sahilde bir yere gömdülr bence” dedi. Havva Palu da; ‘Meryem’in kaçtığını biliyordum. Öldürüldüğünden haberim yoktu’ cevabını verdi.

MURAT DEMİR OLAYI

36 yaşındaki temizlik işçisi Murat Demir’in, annesi Gülizar Demir ve babası Nurettin Demir, ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programına katılarak oğullarını görenlere seslenmişti. Müge Anlı’nın ekibinin yaptığı araştırmalar sonucu Demir’in kaybolduğu gün, belediyede temizlik işi yapan arkadaşı Ali T.’nin de memleketi Kırıkkale’den Ankara’ya gelip kaybolduğu ortaya çıkmıştı. Konu üzerinde araştırmalar sürerken, Kırıkkale’de Murat Demir’in cenazesi bir vatandaş tarafından bulundu. Demir’in iş arkadaşı Ali T. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayın ardından daha fazla saklanamayan Ali T. de polise teslim oldu.

Cinayet Büro’daki sorgusunda Demir’le buluşup alkol almak için otomobille Kırıkkale yakınlarındaki Kızılırmak nehrinin kenarına gittiklerini belirten Ali T., aralarındaki borç-alacak davası nedeniyle tartıştıklarını söyledi. Şüpheli Ali T. tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine otomobilden aldığı sopayla Demir’i darp ederek öldürdüğünü söyledi. Demir’in cesedini Kızılırmak nehrinin kenarına gömdüğünü belirten Ali T. suç aleti sopayı da nehre attığını ifade etti. Kızılırmak nehrinin kenarında yapılan aramada Demir’in cesedi bulundu ve Murat Demir’in cenazesinin Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Şüpheli Ali T. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Demir’in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Cimşit Mezarlığı’na defnedilecek.

MÜGE ANLI’NIN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI!

Müge Anlı’nın doğum günü bugün canlı yayında kutlandı. Ünlü sunucu sürpriz doğum günü kutlaması karşısında duygusal anlar yaşadı… SuperHaber ailesi olarak başarılı gazeteci Müge Anlı’ya nice mutlu seneler dileriz…

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting