Ana Sayfa / Kadınca / Müge Anlı’da skandal görsel

Müge Anlı’da skandal görsel

Müge Anlı’nın programında miraç Kandili kutlaması sırasında görsele 14 Şubat Sevgililer günü fotoları kullanıldı. atv’de miraç Kandili skandalı yaşandı. ATV ekranlarında yayın yapan Müge Anlı’nın bugün yayınlanan bölümünde hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Anlı, canlı yayında Miraç Kandili’ni kutlarken stüdyo ekranında her yerde 14 Şubat görselleri kullanıldı.

Müge Anlı’nın atv’deki bugünkü programında bir skandala imza atıldı. atv gibi bir kanalda Mübarek Miraç Kandili kutlamasında görsel olarak sevgililer günü görseli kullanıldı.Müge Anlı, bugünkü programının açılışını izleyicilerin Miraç Kandili’ni kutlayarak yaptı. Ancak o anlarda ekranlarda kandille alakalı görseller yerine 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlanan tasarımlar gösterildi.

Kısa sürede hatayı fark eden reji çalışanları hemen görüntüleri değiştirdi. O arada bugün gündeme getirecekleri konularla ilgili bilgi veren Anlı, kısa süreli hatayı fark etmeden kağıdından notları okumaya devam etti. Canlı yayındaki hata ise izleyicilerin dikkatinden kaçmayarak kısa sürede gündem oldu.

İlginizi Çekebilir

Memura servis yerine para

Kamuda servisler kaldırılıyor, kamu çalışanlarına servis yerine akbil ya da para verilecek. memura minibüs parası …

Sınırsız Hosting