Ana Sayfa / Genel / Müge Çetin ve Safire Acem

Müge Çetin ve Safire Acem

Muhasebe müdürü Müge Çetin ve işçi Safire Acem Ankara’daki minder fabrikası yangınında hayatını kaybetti. Ankara’da Ger-San Sanayi Sitesi’nde çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti. Kontrol altına alınan yangın sırasında 1’i itfaiye eri, 5 kişi dumandan etkilendi.

Gar Sen Sanayi Sitesi fabrika yangını ölen iki kadının isimleri.

Tahsin Kahraman Caddesi’nde minder üretimi yapılan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın bitişikteki iş yerine de sıçradı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle yükselen dumanlar, Ankara’nın birçok noktasından görüldü.

İlk belirlemelere göre 4 kişi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenenlere sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Fabrikada çalışanların yakınları da olay yerine geldi.

Çevrede güvenlik önlemi alan polis, yakınlarını görmek için alana girmeye çalışanlara engel oldu. İtfaiyenin yangına müdahalesiyle saat 14.30 sıralarında alevler kontrol altına alındı ve soğutma çalışması başladı.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Sünger fabrikasındaki yangında 2 kişi hayatını kaybetti. Fabrikada muhasebe müdürü olarak çalışan Müge Çetin ile Irak uyruklu işçi Safire Acem hayatını kaybetti. Ölenlerin cesetleri, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu dışarı çıkarılıp, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting