Ana Sayfa / Gündem / Muharrem İnce’ye polis engeli

Muharrem İnce’ye polis engeli

Muharrem İnce’nin seçim otobüsüne polis engeli. Türkiye’de olmaz denilen her şey olmaya devam ediyor. Polisler seçim otobüsünün bile önünü kesmeye başladı tabi ki de muhalefet pattilerinin. Birçok siyasi kamu görevlilerini AKP’nin ve Bakanların emir eri gibi hareket etmesinden rahatsız, Türkiye’de bürokrasi çarkı bozuluyor.

Muharrem İnce polis zulmüne isyan etti. Türkiye’de ilk defa bir seçim otobüsünün önü polislerce kesildi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin seçim otobüsünü polisler durdurdu. İnce polislere tepki göstererek, “Siz AKP’nin değil Türk milletinin polislerisiniz” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin otobüsü İstanbul’da polis ekipleri tarafından durduruldu. Polislere tepki gösteren İnce, “Açın önümü, siz Süleyman’ın değil siz Türk milletinin polislerisiniz” ifadelerini kullandı.

Otobüse ceza kesip bağlamak isteyen trafik polislerine tepki gösteren İnce, “Bu ülkede 4 sene önce bir seçim oldu. En yüksek ikinci oyu alan adam benim. 15,5 milyon oy almış, 30 yıldır seçim otobüslerinde olan biriyim. Süleyman’ın adamları, Tayyib’in adamları Bağdat Caddesi’nde önümü kesiyor arabayı bağlayacak evrak istiyor benden. Sana evrak vermiyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Dursun Özbek yine başkan

Galatasaray’da Dursun Özbek yeniden başkan seçildi. Süheyl Batum büyük hüsrana uğradı. Galatasaray Kulübü’nün olağan seçimli …

Sınırsız Hosting