Ana Sayfa / İlginç / Murat Sancak’tan Samet Aybaba açıklaması

Murat Sancak’tan Samet Aybaba açıklaması

Adana Demirspor Samet Aybaba ile Süper Lg’e devam kararı verdi. Başkan Murat Sancak, Samet Aybaba’yı bırakmayacaklarını açıkladı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, şampiyonluğu ilan ettikleri Menemenspor maçının ardından teknik direktör Samet Aybaba ile ilgili konuştu. Samet Aybaba ile devam etmek istediklerini vurgulayan Sancak, ”Ben nankörlük yapmam, bir takımı şampiyon yapan hocayla devam edeceksin. Ama hoca çalışmak istemezse bizim diyeceğimiz bir şey yok.” diye konuştu.

Samet Aybaba Adana demirspor’da kalacak başkan murat Sancak açıkladı. Süper Lig’e çıkan Adana Demirspor’da teknik direktör Samet Aybaba ile yola devam akarı çıktı. TFF 1. Lig’in son haftasında Menemenspor’u 4-1 yenerek adını Süper Lig’e yazdıran Adana Demirspor’da başkan Murat Sancak, 90 dakikanın ardından konuştu. Bileklerinin hakkıyla Süper Lig’e çıktıklarını vurgulayan Sancak, “Kimse bizim başarımızı gölgelemeye kalkamasın. Bileğimizin hakkıyla Süper Lig’deyiz. Rakiplerimizi yendik. Artık bu takıma şapka çıkarılması lazım. Süper Lig’de kalıcı olmak istiyoruz.” dedi.
Kutlama yapan taraftarların evlerine dönmesi için çağrıda bulunan Sancak, “Taraftarlarımızdan rica ediyorum. Lütfen, evinize dönün. Önce sağlık. Allah korusun bir kişinin bile ölmesi gölgeler. Anlıyorum, 26 yıllık hasret. Gerçekten anlıyorum. Ama lütfen, lütfen, lütfen…” ifadelerini kullandı.

Samet Aybaba’nın takımda kalmasını istediklerinin altını çizen tecrübeli futbol adamı, “Ben nankörlük yapmam, bir takımı şampiyon yapan hocayla devam edeceksin. Ama hoca çalışmak istemezse bizim diyeceğimiz bir şey yok.” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting