Ana Sayfa / Manşet / “Murat Ülker Fenerbahçe başkanı olmalı”

“Murat Ülker Fenerbahçe başkanı olmalı”

Fenerbahçe’nin başkanı Murat Ülker mi olacak? Ali Koç’a Murat Ülker rakip olur mu? Aziz Yıldırım gönlünden geçen başkan adayını açıkladı. Aziz Yıldırım, Arda Güler’in kesinlikle satılmamasını istedi. Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında gönlündeki başkan adayını ilan etti. Yıldırım yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe’de çok başkan adayı var. Gönlümden geçen Murat Ülker’dir. Nihat Özdemir ile başkanlık için teklifte bulunmadım. Çünkü başkan olma şansı yok, kulüpten istifa etti. Murat Ülker dostumdur. Ayda bir yemek yeriz. Kendisi iyi ve büyük bir Fenerbahçeli. Onun başkan olmasını çok isterim.” ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım, Murat Ülker’in başkan olmasını istedi Fenerbahçeli taraftarlar büyük heyecan içinde. Fenerbahçe Ali Koç’tan kurtuluyor mu? Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında gönlünden geçen başkan adayının Murat Ülker olduğunu ifade etti.

“GÖNLÜMDEN GEÇEN MURAT ÜLKER’DİR”
Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada, ” Fenerbahçe’de çok başkan adayı var. Gönlümden geçen Murat Ülker’dir. Nihat Özdemir ile başkanlık için teklifte bulunmadım. Çünkü başkan olma şansı yok, kulüpten istifa etti. Olsa memnuniyetle desteklerim.” ifadelerini kullandı.

“MURAT BEY’E BAŞKANLIK ÇOK YAKIŞIR”
Murat Ülker dostumdur. Ayda bir yemek yeriz. Kendisi iyi ve büyük bir Fenerbahçeli. Onun başkan olmasını çok isterim. Çok katkıları olur. Murat Bey’e başkanlık çok yakışır. Bu onun verebileceği karar. Bu kararı verirse, bütün gücümle desteklerim. 3 Temmuz’da Fenerbahçe’nin ayakta kalması için çok büyük destek verdi. Onlara teşekkür ediyorum. Ama yaptıkların desteğin bilinmemesini istediler.
ARDA GÜLER TAKIMDA KALMALI
Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Arda Güler ve yeni teknik direktör konusunda açıklamalarda bulundu. Arda’nın takımda kalması gerektiğini vurgulayan Yıldırım, takıma yıldızlar alınması gerektiğini söyledi.

“ARDA’YI TUT YANINA YILDIZLAR AL”
Eski Başkan Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada, “Geçen söyledim yine tavsiye veriyorum: Arda’yı tut, yanına Kuytlar, Ortegalar, Tuncaylar, Hooijdonklar gibi yıldızlar al. Fenerbahçe’nin geleceğini kur” dedi.

“BENİM ADAYIM MOURİNHO”
Kendisine gelen “Sizin gönlünüzde yatan bir teknik direktör var mı?” sorusunu da cevap veren Yıldırım, “Var, Jose Mourinho. Şaka bir yana ben buna karışamam. Yeni Teknik direktör yönetimin tasarrufunda olan bir şey. Bir şey söylemek yanlış olur” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Köprü ve otoyollara zam

Otoyol ve köprü zamlandı. Yeni köprü ve otoyol zamları tarife. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine …

Sınırsız Hosting