Ana Sayfa / Yaşam / Murat Yeni gözaltında mı?

Murat Yeni gözaltında mı?

Maceracı olarak tanınan televizyon programcısı Murat Yeni’nin FETÖ’den gözaltına alındığı belirtiliyor. FETÖ/PDY’nin kapatılan Samanyolu televizyonunda “Maceracı” adlı programı yapan Murat Yeni, FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul’da gözaltına alınıp Erzincan’a getirildi.

Murat Yeni aslen nereli, neci, kim ve hangi kanalda program yaptı bilgisi. TV’deki Maceracı programını yapan Murat Yeni FETÖ’den gözaltında iddiası. FETÖ/PDY’nin kapatılan Samanyolu televizyonunda “Maceracı” adlı programı yapan Murat Yeni, FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul’da gözaltına alınıp Erzincan’a getirildi.

MACERACI MURAT YENİ KİMDİR

Murat Yeni kimdir, neden gözaltına alındı sorusu araştırılıyor. Maceracı Murat Yeni nereli, kaç yaşında? FETÖ/PDY’nin kapatılan Samanyolu televizyonunda “Maceracı” adlı programı yapan Murat Yeni, FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul’da gözaltına alınıp Erzincan’a getirildi. FETÖ/PDY’nin kapatılan Samanyolu televizyonunda “Maceracı” adlı programı yapan Murat Yeni, FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul’da gözaltına alınıp Erzincan’a getirildi. Murat Yeni, 1975 yılında Ankara‘da doğmuştur. Aslen Yozgat’lıdır. Kanal A, Işık TV ve Bazı Radyo Kanallarında program yaptıktan sonra Samanyolu TV‘de çalışmaya başlamıştır. 2007 yılından 2010 yılına kadar 3 yıl TRT‘de çalıştıktan sonra Samanyolu TV’ye geri geldi. Yaptığı program dolayısıyla Anadolu’nun birçok il ve ilçesini gezdi.  Murat Yeni, 1998 yılında ‘Kervan’ adlı programıyla Anadolu maratonuna çıktı. Yine bir gün, programa giderken ekipçe geçirdikleri kaza programı değiştirmelerine vesile olur: “Kervan ekibi olarak geçirdikleri kazada yönetmenler öldü. Bir arkadaşı hâlâ yürüyemiyor. Murat Yeni’nin ise ayağı kırılmıştı. Programa devam edebilmek için onu Anadolu’da bir yerden bir yere taşıyacak bir araca ihtiyaç vardı. Bir arkadaşının aklına yandan sepetli motorlar geldi. “Murat’ı sepete oturtalım, yanına da motoru kullanacak birini verelim” dediler. Motorlu Maceracı’nın çıkış noktası bu olay olmuştur.”

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting