Ana Sayfa / Ekonomi / Murat Zaman nereli, neci, kim?

Murat Zaman nereli, neci, kim?

Murat Zaman nereli, yaşı, neci ve kimdir bilgileri. Murat Zaman yeni görevi hakkında merak edilenler. Nureddin Nebati’nin Hazine ve Maliye Bakanlığı’na atanmasıyla boşalan bakan yardımcılığına atama yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Yardımcılığına Murat Zaman atandı.

Murat Zaman aslen nereli, eğitimi, yaşı ve kimdir bilgileri. Yeni bakan yardımcısı olan Murat Zaman hakkında merak edilenler.Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile yayımlanan karara göre Hazine ve Maliye Bakanı Yardımcılığına Murat Zaman atandı. Kararın duyulmasının ardından Murat Zaman kimdir sorusu gündeme geldi. Peki Murat Zaman kimdir hangi görevlerde bulundu?
Murat Zaman kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Hazine ve Maliye Bakan yardımcılığı görevine Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile yayımlanan Resmi Gazete kararına göre Hazine ve Maliye Bakanlığı Finansal Piyasalar ve Kambiyo Genel Müdürü olarak görev yapan Murat Zaman Hazine ve Maliye Bakanlığı başkan yardımcılığına atandı.
HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI MURAT ZAMAN KİMDİR?

Finansal Piyasalar ve Kambiyo Genel Müdürlüğü 2019 tarihinde kurulmuş, finansal istikrarın sürdürülmesi amacıyla sistemik risklerin izlenmesi ve yönetilmesine ilişkin kurumsal çerçeveyi güçlendirmek, bu risklere karşı tedbir almak, faizsiz finans sektörünün geliştirilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarla eşgüdüm içerisinde çalışmalar yapmak, finansal piyasalardaki yenilikler başta olmak üzere küresel ve yerel gelişmeleri takip etmek, değerlendirmek ve finansal sektörü geliştirici çalışmalar yapmakla görevlendirilmişti.

İlginizi Çekebilir

FED yeni faiz kararı

FED son faiz kararı açıklandı. FED faizi sabit tuttu. FED kararı sonrası dolar ve para …

Sınırsız Hosting