Ana Sayfa / Manşet / Muslera’nın isabetli pas oranı

Muslera’nın isabetli pas oranı

#GSvBJK canlı maç izle Galatasaray-Beşiktaş maçında Muslera birçok futbolcudan daha çok isabetli pas oranıyla dikkat çekti. Yaptığı kurtarışlarla daima adından söz ettiren Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, Beşiktaş maçında farklı bir istatistikle gündeme geldi.

Muslera, Galatasaray-Beşiktaş maçında futbolculardan daa fazla pas oranı ile öne çıktı. Süper Lig’in 26. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ilk yarısına kaleci Fernando Muslera damga vurdu. Birçok maçta yaptığı kurtarışlarla takımına hayat veren 33 yaşındaki Uruguaylı kaleci, Beşiktaş maçının ilk yarısında farklı bir istatistik yakaladı.

Opta’nın verdiği bilgilere göre; Fernando Muslera, Galatasaray-Beşiktaş maçının ilk yarısında sahadaki 13 oyuncudan daha fazla isabetli pas yaptı.

FUTBOLCULAR DİRSEKLE SELAMLAŞTI

Süper Lig’in 26. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray ile Beşiktaş karşılaşması öncesinde futbolcular da corona virüs tedbirleri kapsamında birbiriyle tokalaşmadı.

Seremoniden sonra futbolcular ve hakemler tokalaşmak yerine yumruk ve dirsekleriyle selamlaştı.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Sınırsız Hosting