Ana Sayfa / Manşet / Mustafa Cengiz korona testine giriyor

Mustafa Cengiz korona testine giriyor

son dakika haber Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz corona virüs testine girecek. Galatasaray’da corona virüs kabusu sürüyor. Galatasaray Kulübü’nde ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim dışında görev yapan antrenörler, futbolcular ve yöneticilerin koronavirüs testlerinde pozitif bulgu çıkmadığı öğrenildi. Başkan Mustafa Cengiz ve başkan yardımcısı Yusuf Günay ise koronavirüs testine yarın girecekler.

Mustafa Cengiz, corona virüs testine girecek. Galatasaray’da corona virüs paniği giderek büyüyor. Galatasaray Kulübü’nde ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim dışında görev yapan antrenörler, futbolcular ve yöneticilerin koronavirüs testlerinde pozitif bulgu çıkmadığı öğrenildi. Başkan Mustafa Cengiz ve başkan yardımcısı Yusuf Günay ise koronavirüs testine yarın girecekler.

GS’TE TFF’YE CORONA VİRÜS TEPKİSİ

Galatasaray camiası ayaklandı Fath Terim’in korona virüs testinin pozitif çıkmasından sonra. Galatasaray A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar, Fatih Terim’in corona virüsü testinin pozitif çıkmasının ardından “Hesap vereceksiniz!” paylaşımında bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in corona virüsü testinin pozitif çıkmasının ardından tepkiler çığ gibi büyürken bir paylaşım da Galatasaray A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar’dan geldi.

Hanedar, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Merve Terim Çetin’in “Sizin Allah belanızı versin! Hepiniz Allah’ınızdan bulun!” paylaşımını alıntıladı ve “Hesap vereceksiniz” ifadelerini kullandı.Hanedar ayrıca Fatih Terim’in paylaşımına da “Hocam, babam, her şeyimiz. Allah acil şifalar versin. Sizi, ailenize, sevdiklerinize ve hepimize bağışlasın” yanıtını verdi.

SERGEN YALÇIN’IN KORONAVİRÜS TESTİ YAPILDI MI?

Beşiktaş teknik Direktörü Sergen yalçın Fatih Terim ile son maçta sarılmıştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fatih Terim’in corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın 66 yaşındaki teknik direktörü Fatih Terim’in corona virüs testinin pozitif çıktığını açıklamasının ardından gözler ligde en son oynanan derbi maçı nedeniyle Beşiktaş’a çevrilmişti.

Siyah beyazlı futbolcuların ve teknik heyetin de Fatih Terim’in corona haberinden sonra tedbir olarak test yapacakları belirtildi. Yaşanan bu şoke eden gelişme sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın A Spor’a bağlanarak açıklamalarda bulundu.

 

İlginizi Çekebilir

Filenin Sultanları, Japonya’ya yenildi

Voleybolda filenin sultanları 22 maç sonra Japonya’ya yenildi. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 Kadınlar …

Sınırsız Hosting