Ana Sayfa / İlginç / Mustafa Koç öleli 1 yıl oldu (Mustafa Koç ölüm nedeni)
MUSTAFA KOÇ ÖLÜM TARİHİ 21 OCAK

Mustafa Koç öleli 1 yıl oldu (Mustafa Koç ölüm nedeni)

Mustafa Koç 21 Ocak 2016 günü kalp krizi sonucu ölmüştü. Koç Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç öleli tam 1 yıl oldu. Mustafa Koç, Rahmi Koç’un 3 oğlundan en büyük olanıydı. RAHMİ KOÇ’UN MUSTAFA, ÖMER VE ALİ KOÇ OLMAK ÜZERE 3 ERKEK ÇOCUĞU BULUNUYORDU. 

21 OCAK 2016 MUSTAFA KOÇ’UN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ. KALP KRİZİ SONUCU ÖLEN  MUSTAFA KOÇ TÖRENLERLE KOÇ HOLDİNG BÜNYESİNDE ANILACAK. Mustafa Koç gerçek ölüm nedeni ne diye hala soruluyor. Hatta son dönemde Mustafa Koç’un zehirlendiği, suikaste kurban gittiği bile iddia ediliyor. İşte geçen yıl bugün Mustafa Koç’ün ölümü ile ilgili yapılan haberler.

MUSTAFA KOÇ KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ?

Mustafa Koç öldüğünde kaç yaşındaydı sorusu. 55 yaşındaki ünlü işadamı Mustafa Koç sabah sporunda fenalaştı. Koç’un kalp krizi geçirdiği ve yakın korumaları tarafından ilk müdahale yapılıp Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada 40 dakika süren kalp masajında işadamının hayata döndürülmeye çalıştı. Ancak durumu daha da ağırlaşan Mustafa Koç’u helikopter ile Amerikan Hastanesi’ne nakledildi. Amerikan Hastanesi’nde ise yapılan çalışmalara rağmen Mustafa Koç hayata tutunamadı. Acı haberi ise doktorları açıkladı…

MUSTAFA KOÇ’UN ÖLÜMÜ ÜNLÜLERİ YASA BOĞDU
MUSTAFA KOÇ’UN ÖLÜM SEBEBİ NE OLDU?
”KALP KRİZİ SONUCU KAYBETTİK”
Mustafa Koç’un ölümünden sonra doktorları basın mensuplarına ölüm nedeni böyle açıkladı:
Doktor Bulutcu, “Sayın Mustafa Koç’u hem Beykoz Devlet Hastanesi’nde hem de Amerikan Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik. Hepimizin başı sağolsun. Söyleyeceğim bir şey yok” dedi.

Bir gazetecinin “En son devlet hastanesinde yapılan müdahalelerde hayata döndürüldüğü yönünde bilgiler var” şeklindeki cümlesi üzerine Bulutcu, “Böyle spekülasyonlara cevap vermek istemiyorum. Söylediğim tek net şey şu; Evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda. Bizler de Beykoz Devlet Hastanesi’ndeydik. Maalesef buraya da getirmemize rağmen kendisini kalp krizi sonucu kaybettik” diye konuştu.

Bulutcu, “Ne kadar müdahale ettiniz” şeklindeki soru üzerine yaklaşık 4 saat müdahale edildiğini söyledi. Genel Müdür Bulutcu, “Bir rahatsızlığı var mıydı?” şeklindeki soruya cevap vermek istemediğini bildirdi.

SPOR YAPARKEN KRİZ GEÇİRDİ…
Kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı, işadamı Mustafa Koç’un sağlık durumuyla ilgili Beykoz Devlet Hastanesi’nden ilk açıklama gelmiş, ilk müdahaleyi koruması ve spor hocasının yaptığı belirtilmişti.

Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Erdoğdu tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denilmişti: “Sayın Mustafa Koç, sabah spor esnasında fenalaşıp düşmesi üzerine spor hocası ve yakın koruması tarafından ilk yardım desteği almaya başlamış. Acil 112 ekibi çağrılmış. 15 dakika sonra Beykoz Devlet Hastanesi aciline saat 08.10’da ulaştırılmıştır. Hasta ilk geldiğinde siyanoze, asistoli halinde idi, acilen entübe edilerek resistasyon başlandı. 1 saat sonra Amerikan Hastanesi’nden gelen kendi doktor ekibiyle birlikte kalp akciğer pompasına bağlanarak, saat 10.10’da hastanemiz acilinden helikopterle Amerikan Hastanesi’ne nakli, sağlanmıştır”

KOÇ HOLDİNG SİYAHA BÜYÜNDÜ

AİLE HASTANEYE KOŞTU
Mustafa Koç’un rahatsızlığı sonrası baba Rahmi Koç, kardeşi Ali Koç ile aile üyeleri ve dostları hastaneye koştu.

3 DAMARI DEĞİŞMİŞ, MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ
Kalp krizi geçirerek Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, ardından Amerikan Hastanesi’ne getirilen işadamı Mustafa Koç bir süre önce mide küçültme ameliyatı olmuştu. 2002’de ABD’de sağlık kontrolünden geçtiğinde kalbine giden 3 damarının tıkalı olduğu saptanmış ve ameliyat edilmişti.

İlginizi Çekebilir

Su altı yanardağa patladı

Su altındaki yanardağ patladı dumanlar gökyüzünü kapladı. Japonya’da denizdeki yanardağ lav püskürtmeye başladı. Su altındaki …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting