Ana Sayfa / Genel / Mustafa Savaş neci, kim nereli?

Mustafa Savaş neci, kim nereli?

AKP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş neci nereli ve kim? 31 Mart yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. AK Parti ve MHP Cumhur İttifakı ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Savaş’ı belirledi. Peki, Mustafa Savaş kimdir? Mustafa Savaş daha önce hangi görevde bulundu? İşte, Mustafa Savaş’ın siyasi yaşamı.

Mustafa Savaş kim neci ve nereli? 31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Savaş, 31 Mart’taki yerel seçimlere az kala, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve AK Parti MilletvekiliMustafaSavaş, hayvan pazarını ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlemişti. Peki, Mustafa Savaş kimdir? İşte, Mustafa Savaş’ın yaşamı…

MUSTAFA SAVAŞ KİMDİR?

Bankacı; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi.1991 yılında Müfettiş Yardımcısı olarak Türkiye Halk Bankası Genel Müdürlüğünde çalışma hayatına başladı. Halk Bankasında Şube Müdürlüğü, Daire Başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ayrıca, Halk Sigorta Yönetim Kurulu Başkanlığı, Halk Emeklilik Yönetim Kurulu Uyeliği, Kredi Kayıt Bürosu Yönetim Kurulu Uyeliği, Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Uyeliği ve Halk Yatırım Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan Milletvekili Genel Seçimlerine, AK Parti Aydın İli Dördüncü Sıra Milletvekili Adayı olarak, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerine AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak katıldı. 7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerine Aydın İli Dördüncü sıra Milletvekili Adayı olarak, 1 Kasım 2015’te ise Üçüncü sıra Milletvekili Adayı olarak katıldığı seçimlerde TBMM 26.Dönem Aydın Milletvekili olarak görev almaya hak kazanmıştır. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı, Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı, MKYK Üyesi ve Ekonomi Danışma Kurulu görevlerini yürütmüş olup 21 Mayıs 2017 AK Parti 3. Olağanüstü Kongresinde yeniden MKYK Üyesi olarak seçilmiş ve halen Ekonomi Danışma Kurulu Üyeliği ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı görevlerini de sürdürmektedir.TBMM’de 26.Dönem Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğini de yürütmekte olan Savaş, Orta düzeyde İngilizce bilmekte, evli ve 2 çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting