Ana Sayfa / Kadınca / Mustafa Topaloğlu sağlık durumu

Mustafa Topaloğlu sağlık durumu

Mustafa Topaloğlu yoğun bakımda mı, kalp krizi geçiren ünlü türkücü son sağlık durumu. Mustafa Topaloğlu aslen nereli, kaç yaşında ve kimdir bilgileri. Mustafa Topaloğlu geçirdiği kalp krizi sonrasında Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Mustafa Topaloğlu sağlık durumu. kalp krizi geçiren ünlü türkücünün son durumu ve ayrıntıları. Uzaylı türkücü olarak anılan Mustafa Topaloğlu bu sabah katıldığı Demet Akalın ile Alişan’ın sunduğu programa katıdı.
Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı sonrası kuliste fenalaştı.

Kalp krizi geçiren Topaloğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı. Topaloğlu iki yıl önce de kalp krizi geçirmişti.

Topaloğlu’nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, hastane önünde yaptığı açıklamada, “Anjiyo yapılıyor. Kalp krizi geçirdi. İnşallah güzel haberler alacağız” dedi.

MUSTAFA TOPALOĞLU NERELİ, YAŞI, NECİ VE KİM
Mustafa Topaloğlu, müzik kariyerinin yanı sıra katıldığı programlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Mustafa Topaloğlu oğlu Çağlayan Topaloğlu da müzisyendir. Mustafa Topaloğlu kimdir, eşi kim? İşte Mustafa Topaloğlu’nun hayatı ve çocukları hakkında bilgiler…
Mustafa Topaloğlu, 1957 yılında Artvin’in Hopa ilçesinde dünyaya geldi. Mustafa Topaloğlu, Magazin programlarında daha çok Uzaylı Türkücü olarak anılır. Mayıs 2012’de Survivor adlı yarışma programına katılmıştır. Hilmi Topaloğlu’nun kardeşidir. Ayrıca 1990’larda kardeşi Hilmi Topaloğlu ile beraber Prestij Müziği kurmuştur. Oğlu Çağlayan Topaloğlu da müzisyendir.

MUSTAFA TOPALOĞLU EŞLERİ HAKKINDA BİLGİLER

Mustafa Topaloğlu, 1986 yılında şarkıcı Leyla Somer ile 4 yıl süren bir birliktelik yaşamıştır. İlk eşi Hasibe Hanımdan bir kızı ve Çağlayan Topaloğlu (d.1985) adında bir oğlu vardır.1998 yılından beri İmam nikahlı eşi Derya Abnat’tan Irmak (d.2002) adında bir kızı, “Hilmi Uzay” (d.2006) adında bir oğlu var. Mustafa Topaloğlu, 22 yıldır Hasibe Topaloğlu ile birlikte.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting