Ana Sayfa / Kadınca / Nagehan Alçı Korona mı oldu?

Nagehan Alçı Korona mı oldu?

ROK’un karısı Nagehan Alçı’nın koronavirüs olduğu öne sürüldü. Koronavirüs bulaştığı öne sürülen Nagehan Alçı ise bunu yalanladı. Sosyal medya twitter hesaplarından sabah saatlerinde başlayan, ‘Nagehan Alçı yüksek ateş nedeniyle hastanede’ olduğuna ilişkin iddialarını yalanladı.

Nagehan Alçı koronavirüs mü oldu, eşi ROK da mı Koronavirüs kaptı herkes merak ediyor. ekranlarda seveni kadar bol bol sevmeyeni de bulunan Nagehan Alçı, antipatik kişiliği ile de tanınıyor bazı çevrelerde. Nitekim Nagehan Alçı’yı katlanamayanlar onun da cçoronavirüs olduğunu öne sürdü. Türkiye’de koronavirüs haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Ülke genelinde hemen her yerde konuşulan tek gündem maddesi koronavirüs salgını olurken, yalan yanlış iddialar gündemi meşgul ediyor. Bu sabah twitter üzerinden Nagehan Alçı ile alakalı olarak ortaya atılan iddiaları twitter hesabından yalanladı.
Habertürk köşe yazarı ve televizyon yorumcusu Nagehan Alçı’nın ‘yüksek ateş nedeniyle hastanede tedavi altına alındı’ iddialarına ilişkin açıklama geldi.

Konuyla ilgili Alçı, twitter hesabından iddialara ilişkin yaptığı paylaşımında, ‘Hakkımda yüksek ateş nedeniyle hastanede olduğum gibi uydurma haberler yayılmış… Yalancılığın ve kötü niyetin sonu yok, çok şükür gayet iyiyim. Ailece pazar kahvaltısı yapıyoruz…’ cevabını verdi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting