Ana Sayfa / Kadınca / Nagihan Karadere yeni imajı

Nagihan Karadere yeni imajı

Nagihan Karadere’nin yeni saçları ve yeni imajı çok konuşuluyor. Duygu Çetinkaya gibi Nagihan Karadere, hatta bazıları Nagehan Karadere diyor yeni saçlarıyla medyanın ilgisini çekti. Survivor 2016’nın adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olan Nagihan Karadere’nin yeni imajı ve görüntüsü hayranlarınca çok beğenildi. 

Nagihan Karadere saçlarını sarıya boyattı ve uzattı kendine yeni bir imaj yaptı. Survivor nagihan Karadere neci, kim ve nereli bilgileri Survivor 2016 sezonu boyunca sıkça yapıldı. Survivor’da gündeme oturan Nagihan’ın son hali görenleri şaşırttı .Survivor’da yaşadığı kavgalarla gündeme gelen ünlü atlet Nagihan Karadere’nin son halini görenler şoke oldu. Yarışma sonrası eşi tarafından aldatılan Nagihan saçlarını uzattı ve sarı olan saçlarının rengini daha da açtırdı.

NAGİHAN KARADERE YENİ İMAJINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Eşi Uğur Gökçe’nin çıplak fotoğraflarının internete düşmesi ile aldatıldığı ortaya çıkan ve boşanacağı konuşulan Nagihan’ın bundan sonra nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu…
NAGİHAN KARADERE SURVIVOR’DA KAÇINCI OLMUŞTU

Gelelim Nagihan Karadere kim, neci ve nereli bilgilerini tazelemeye. Fenerbahçe’de yetişen Nagihan Karadere, 1 Ocak 1984 ‘te doğdu. 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence’de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası’nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı. Çin’in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda 4×400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yer aldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı. 2012 Yaz Olimpiyatları’nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Nagihan Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu’nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. 7 Şubat 2016 tarihinde Survivor 2016 programında Ünlüler adına yarışan isimler arasında yer alan Nagihan Karadere, Kıbrıs’taki Çeyrek Final’de Beşinci oldu.

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting