Ana Sayfa / Kadınca / Nagihan Survivor’dan diskalifiye

Nagihan Survivor’dan diskalifiye

Survivor 2024 Nagihan Karadere diskalifiiye oldu sakatlığı nedeniyle. Survivor sakatlanan Naihan Karadere ameliyat masasına yatacak iddiası. Turabi’den sonra Nagihan Karadere de Survivor 2024 sakatlandı acil İstanbul’a gelerek ameliyata alınacak dizinden deniyor. Survivor yarışmacılardan Nagihan Karadere yarışmanın 45. bölümünde bir sakatlık yaşadı. “Nagihan diskalifiye mi oldu?” sorusu merak edildi. Gelişmeleri açıklayan Acun Ilıcalı “Şu an için iyi bir haber veremiyorum riski devam ediyor.” dedi.

Nagihan Survivor 2024 elendi sakatlığı nedeniyle iddiası. Survivor 2024 sakatlanan yarışmacılar. Survivor All Star kırmızı takım yarışmacılarından Nagihan Karadere, oyun parkurunda bir kaza geçirdi. Apar topar hastaneye kaldırılan Nagihan Karadere’nin son durumu da sevenleri tarafından merak konusu oldu.

ACUN ILICALI’DAN KÖTÜ HABER

Nagihan Karadere, ”Dizim esnedi! Dizim çıktı, hayır dizim döndü! Yok ya, baksana hocam boşta dizim, baksana dizim çıktı” diyerek ağladı ve apar topar hastaneye kaldırıldı.

Son durumu paylaşarak “Şu an için iyi bir haber veremiyorum riski devam ediyor. ” diyen Acun Ilıcalı “Dizindeki şişin inmesini bekliyoruz, raporlar İstanbul’a gönderildi. Doktorlarımız tartışıyorlar gelişmeleri gün ve gün söyleyeceğiz talihsiz bir sakatlık yaşadı. Bir anda her şey sona erebilir” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting