Ana Sayfa / Kadınca / Nagihan’ın kızı kaç yaşında, son hali

Nagihan’ın kızı kaç yaşında, son hali

Survivor Nagihan’ın kızı Arven kaç yaşında, son hali. Nagihan Karadere’nin eski eşi kim neci?

Nagihan’ın kızı kaç yaşına girdi, son hali nasıl ve Survivor Nagihan neden isyan etti bilgileri. Nagihan Karadere’nin eski eşi kim ve neci bilgileri. Yıllar önce Survivor’da olduğu dönemde eşinin başka kadınlarla görüştüğünü öğrenerek boşanan Nagihan Karadere, dün akşam yayınlanan bölümde sinir krizi geçirdi. İletişim oyununu kazanan ve kızını görmek için sabırsızlanan Nagihan, karşısında kızının yıllar önceki fotoğrafını görünce “Babası bilerek yapıyor. Ben kızımın son halini görmek istiyorum” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

NAGİHAN7I TAKIM ARKADAŞLARI TESELLİ ETTİ

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar iletişim ve dokunulmazlık için kıyasıya mücadele etti. Oyunu kazanarak hem dokunulmazlığı kazanan hem de iletişim oyununu hak eden ünlüler takımı ailelerinden gelen fotoğraflara bakıp notlarını okudu. Ancak kızını görmek için sabırsızlanan Nagihan, gönderilen fotoğrafın yıllar öncesin ait olduğunu görünce çileden çıktı.

AİLELERİNDEN GELEN FOTOĞRAFLARA BAKTILAR
Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık ve iletişim ödülünü barındıran oyunu kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Zorlu oyunun kazananı ise ünlüler takımı oldu. Üst üste oynanan 3 dokunulmazlığı kazanmanın mutluluğunu yaşayan ünlüler takımı, iletişim ödülünde ailelerinden gelen fotoğraflara ve mesajlara kavuştu.

SURVİVOR NAGİHAN’IN KIZI ARVEN KAÇ YAŞINDA?

NAGİHAN “BABASI BİLEREK YAPIYOR” DEİP HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI
Büyük bir sabırsızlıkla kızı Arven’i görmek için ekran karşısına geçen Nagihan, mesaj açılınca kızının kendisiyle yıllar önce çekildiği bir fotoğrafı görünce yıkıldı. Kızının son halini görmek istediğini belirten Karadere, “Bu fotoğrafı ben çektim kızımın anlık fotoğrafını istiyorum. Bu fotoğraf çok eski kızım burada dört yaşında. Kızımı çok özledim, son halini görmek istiyorum. Babası bilerek yapıyor” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Sinirlerine hakim olamayarak bahçeye çıkan Nagihan’ı takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.

SURVİVOR 2022 30 MART KİM ELENECEK

DÖRT YARIŞMACI POTADA
Acun Ilıcalı oylamaların tamamlanmasının ardından sonuçları açıkladı. Gönüllüler takımında yapılan oylamaya göre potaya giren isim Gökhan oldu. Performans birincisi olan Berkan ise dördüncü eleme adayı olarak Yasin’in ismini verdi. Konseyin sonunda dört yarışmacı için SMS oylaması gerçekleşti.

EVRİM’İN GÖZYAŞLARI
Seda ve Yağmur ile tartışma yaşayan Evrim konseyde gözyaşlarına boğuldu. Evrim “Defalarca potaya girdim, defalarca çıktım çıkacağım da. Bakalım ilk potaya girenler çıkabilecekler mi?” sözleri ile dikkat çekti.
Dört eleme adayının belli olduğu Survivor’da büyük eleme bu akşam gerçekleşecek. Salı akşamı yapılan SMS oylamasının sonuçlarına göre Hikmet, Yasin, Evrim ya da Gökhan adaya ve hayallerine veda edecek.

BİRLEŞME PARTİSİ
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar yaşandı. Yarışmacılar hem şarkıcı Edis’i dinledi hem de kendi şarkılarını söyledi. Sude’nin şarkı söyledikten sonra Mert hakkında yaptığı açıklama olay oldu. Birleşme partisi öncesi adaya veda eden Mert Öcal ise, Sude Burcu’nun ifadelerine hızla yanıt verdi.

SUDE’DEN MERT’E OLAY GÖNDERME
Survivor birleşme partisinde Barış, Sude hakkında konuşurken, “Provaya gelirken burada dinledim güzel şarkı seçmişsin dedim. Bana birini çok andırıyor dedim. Boyuna da posuna da bin maşallah derken, keşke burada olsaydı dedim. O da ‘umarım gelir’ dedi.” Ardından Sude’ye, “Uzaktan da olsa bakar’ demedin mi?” diye sordu.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting