Ana Sayfa / Kime Ait / Nahid Ramazan Yamak neci, kim ve nereli

Nahid Ramazan Yamak neci, kim ve nereli

Nahid Ramazan Yamak aslen nereli, kaç yaşında ve kimdir bilgileri. Giresunspor başkanı Nahid Ramazan Yamak neden gündem oldu sorusu. TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un Başkanı Nahid Ramazan Yamak’ın bir mekanda alkolü fazla kaçırıp yarı çıplak şekilde dans ettiği görüntüler tartışma yarattı. Yamak’ın elindeki dev alkol şişesiyle tuhaf hareketler sergilediği sırada yanındakilerin de kendisine eşlik ettiği görüldü. Sosyal medyada videoyu paylaşan kullanıcılar ise “Takımı son sırada bulunan başkan bir hayli efkarlı” yorumunda bulundu.

Nahid Ramazan Yamak aslen nereli, yaşı kaç, işi ne, eğitimi ne bilgileri. Giresuinspor’un başkanı kim nasıl görüntülendi kim ne dedi bilgisi.  Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bitexen  Giresunspor’da kulüp başkanlığına 233 üyeden 156’sının oyunu alan Nahid Ramazan Yamak seçilmişti. Alkolü fazla kaçıran Yamak arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirdiği mekanda kendinden geçerken, alkol şişesiyle birbirinden ilginç figürler sergiledi. Peki, Nahid Ramazan Yamak kimdir? Nahid Ramazan neden gündem oldu, ne yaptı?

NAHİD RAMAZAN YAMAK KİMDİR?
Giresunspor Kulübü’nde yapılan başkanlık seçimlerinde galip gelen Nahid Yamak, şu an kulübün başkanı olarak görev yapmaktadır. Nahid Yamak, Giresun kökenli bir iş insanıdır ve 50’li yaşlarında bulunmaktadır. Kendi şirketi olan Kadromak Makine’nin sahibidir ve aynı zamanda şirketin yönetim kurulu başkanlığını üstlenmektedir.

NAHİD RAMAZAN NEDEN GÜNDEM OLDU?
TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un Başkanı Nahid Ramazan Yamak’ın bir mekanda alkolü fazla kaçırıp yarı çıplak şekilde dans ettiği görüntüler tartışma yarattı. Yamak’ın elindeki dev alkol şişesiyle tuhaf hareketler sergilediği sırada yanındakilerin de kendisine eşlik ettiği görüldü. Sosyal medyada videoyu paylaşan kullanıcılar ise “Takımı son sırada bulunan başkan bir hayli efkarlı” yorumunda bulundu. Giresunspor başkanı olan Yamak alkollü şekilde yaptığı hareketlerle gündeme geldi. Giresunspor başkanının alkollü bir şekilde yaptığı hareketler sosyal medyada paylaşıldı. Videoyla ilgili kulüp veya başkan Nahid Ramazan tarafından hiçbir açıklama yapılmadı.

ALKOL ŞİŞESİYLE İLGİNÇ FİGÜRLER SERGİLEDİ

Alkolü fazla kaçıran Yamak arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirdiği mekanda kendinden geçerken, alkol şişesiyle birbirinden ilginç figürler sergiledi.

Alkolü fazla kaçıran Giresunspor Başkanı kendinden geçti! Videoyu izleyen herkes aynı yorumu yaptı

YARI ÇIPLAK HALDE BAŞKANA EŞLİK ETTİLER

Aynı masada bulunan arkadaşlarının da yarı çıplak halde Giresunspor Başkanı Yamak’a eşlik ettikleri anlar cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Alkolü fazla kaçıran Giresunspor Başkanı kendinden geçti! Videoyu izleyen herkes aynı yorumu yaptı

GÖRÜNTÜLERİ İZLEYEN HERKES AYNI YORUMU YAPTI

Başkan Yamak’ın görüntülerini paylaşan çok sayıda sosyal medya kullanıcısının “Takımı son sırada bulunan başkan bir hayli efkarlı” yorumunda bulunduğu dikkatlerden kaçmadı.

İlginizi Çekebilir

Bedelli askerlik 219 bin lira oluyor

Yeni bedelli askerlik fiyatı. 2024 ikinci yarısı bedelli askerlik fiyatı. parayla askerlik yapacaklara yeni şok …

Sınırsız Hosting