Ana Sayfa / Yaşam / NBA eski yıldızı Derek Fisher soyuldu
SOYULAN ESKİ NBA OYUNCUSU DEREK FISHER

NBA eski yıldızı Derek Fisher soyuldu

Evine hırsız giren NBA eski efsanesi Derek Fisher’in 5 NBA şampiyonluk yüzüğü ile 300 bin dolarlık mücevherleri çalındı. soyulan NBA eski oyuncusu Derek Fisher. NBA kariyeri boyunca bir kahraman ve efsaneydi. Eski NBA yıldızı Derek Fisher’ın Los Angeles’taki evine hırsız girdi. İddiaya göre 300 bin Dolar (Yaklaşık 1 milyon TL) değerindeki mücevheri çalınan Fisher’ın 5 NBA Şampiyonluk yüzüğünün de çalınmış olabileceği öne sürüldü.

ABD’de evine hırsız giren eski NBA yıldızı Derek Fisher’in 5 nBA şampiyonluk yüzüğü de çalındı iddiası. Derek Fisher., NBA kariyeri boyunca tam 5 kez şyampiyonluk yaşadı.b NBA’in eski yıldızlarından Derek Fisher’a hırsızlık şoku… Basketbolu bıraktıktan sonra koçluk kariyerine başlayan 46 yaşındaki Fisher’ın Los Angeles’taki evine hırsız girdi ve 300 bin dolar değerinde mücevheri çaldı.

LOS ANGELES NBA YILDIZI DEREK FİSHER

Pazartesi sabah 7.30’da evden ayrıldığını polise anlatan Fisher, 3 saat sonra evine döndüğünde durumu anladığını belirtti.

Kariyeri boyunca 5 NBA şampiyonluğu bulunan Fisher’ın şampiyonluk yüzüklerinin de çalındığı iddia ediliyor. Ancak konuyla ilgili Los Angeles polisi veya Fisher’dan henüz bir açıklama gelmedi.

İlginizi Çekebilir

Berk Göktaş 5 milyonluk soruyu bildi

Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster’deki 5 milyonluk soruyu bilerek 5 milyon lira kazandı. Ekranların …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting