Ana Sayfa / Gündem / Nepal uçak kazası ölü sayısı

Nepal uçak kazası ölü sayısı

Nepal’de uçak kazası çok sayıda ölü. 2023 düen uçak Nepal. Nepal’de yomlcu uçağı düştü.

Nepal’de 68 yolcu ve 4 mürettebat taşıyan yolcu uçağı düştü. İlk belirlemelere göre kazada en az 16 kişinin öldüğü belirtiliyor. Kalkıştan yaklaşık 20 dakika sonra meydana gelen olayın ardından Nepal Başbakanı Pushpa Kamal Dahal kabineyi acil toplantıya çağırdı.

Nepal’inPokhara kenti yakınlarında, Katmandu’dan Pokhara’ya gitmekte olduğu öğrenilen 68 yolcu, 4 mürettebat taşıyan yolcu uçağı düştü. Yeti Airlines’a ait ATR 72 tipi çift motorlu uçakta yangın çıkarken bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Arama kurtarma çalışmalarının ise devam ettiği kaydedildi.

Son Dakika! Nepal'de 72 kişiyi taşıyan yolcu uçağı düştü

Devlet televizyonu, kaza yerinden bazı kişilerin cansız bedenlerinin çıkarıldığı duyurdu. İlk belirlemelere göre 16 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor. Yolcular arasında 10 yabancı uyruklu kişi ile 2 bebeğin de bulunduğu bilgisi de paylaşıldı.

Kalkıştan yaklaşık 20 dakika sonra meydana gelen olayın ardından Nepal Başbakanı Pushpa Kamal Dahal kabineyi acil toplantıya çağırdı.

Son Dakika! Nepal'de 72 kişiyi taşıyan yolcu uçağı düştü

Öte yandan Nepal’de Mayıs 2022’de içinde 22 kişiyle kaybolan ve enkazı bulunan uçakta arama kurtarma çalışmalarının ardından tüm yolcuların cansız bedenlerine ulaşılmıştı.

İlginizi Çekebilir

Muharrem Erkek tüm müdürleri görevden aldı

Çanakkale son dakika haberleri. Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, belediyedeki tüm müdürleri görevden aldı. Muharrem …

Sınırsız Hosting