Ana Sayfa / Manşet / Netanyahu kalp ameliyatı oldu

Netanyahu kalp ameliyatı oldu

İsrail başbakanı Netanyahu sağlık sorunlarıyla boğuşuyor, Netanyahu’nun çok riskli kap ameliyatı olduğu ortaya çıktı. Netanyahu’nun Türkiye ziyareti hastalık nedeniyle ertelendi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun pazar gecesi kalp ameliyatı olduğu açıklandı.

Netanyahu ölüm döşeğinde mi, kalp ameliyatı olan Netanyahu’nun durumunun kritik olduğu belirtiliyor. İsrail’de netanyahu’nun sağlık durumu endişe ile takip ediliyor. Son günlerde hükümetine yönelik eylemlerin giderek büyüdüğü İsrail’in başbakanı Binyamin Netanyahu’nun sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yapıldı.

İsrail Başbakanlık Basın Ofisi’nden yapılan açıklamada, geçen hafta kalp takip cihazı takılan Netanyahu’nun kalbine pazar gecesi pil takıldığı kaydedildi.

Pazar akşamı taburcu edilmesi beklenen Netanyahu’nun, yarın Meclis’teki Genel Kurul oturumuna katılmasının planlandığı belirtildi.

Yüksek hava sıcaklıkları nedeniyle geçen hafta fenalaşarak hastaneye kaldırılan Netanyahu’ya kalp takip cihazı takılmıştı.

İsrail’de Netanyahu koalisyonunun, Yüksek Mahkemenin hükümet üzerindeki denetimini kaldıracak yasa tasarısını yarın 2. ve 3. oylama için Meclis Genel Kuruluna getirme planı, ülke genelinde protesto ve sivil itaatsizlik eylemlerini artırmıştı.
TÜRKİYE ZİYARETİ ERTELENDİ

Netanyahu’nun sağlık durumunun açıklanmasından sonra İsrail medyası, başbakanın Türkiye ziyaretinin ertelendiğini iddia etti.

Geçen hafta, Netanyahu’nun Türkiye’ye açıklanmıştı.

İsrail Başbakanlık Ofisi konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

İlginizi Çekebilir

Buzdolabında ekmek sağlamak sağlıklı mı?

Ekmeği buzdolabında saklamak sağlıklı mı, buzdolabına ekmek konur mu soruları. Sağlık için ekmek en güzel …

Sınırsız Hosting