Ana Sayfa / Manşet /  New York Times muhabiri Ukrayna’da öldürüldü

 New York Times muhabiri Ukrayna’da öldürüldü

Ukrayna’da Amerikalı gazeteci öldürüldü. Rusya-Ukrayna savaşında ilk ölen gazeteci  New York Times muhabiri oldu.

New York Times Muhabiri Rus askerlerinin açtığı ateşle öldürüldü Ukrayna’da. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaştan gazeteciler de zarar görmeye başladı. Amerika Birleşik Devletleri’nin dünyaca ünlü gazetesi New York Times’in muhabiri Brent Renaud, Rusya tarafından gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybetti.
Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın 18. gününde ürkütücü gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Rusya’nın Polonya sınırında Ukraynalı askerlerin eğitim gördüğü üssü vurması nedeniyle 35 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

HAVA SALDIRILARI SÜRÜYOR
Rus tarafının diğer şehirlerdeki hava saldırıları da sürüyor. Rus birlikleri, Ukrayna’nın Çernihiv kentine hava saldırısı düzenledi. Hava saldırısında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
ÜNLÜ GAZETENİN MUHABİRİ ÖLDÜ
Rusya’nın saldırılarından gazeteciler de nasibini almaya başladı. Ukrayna’daki savaşı takip eden New York Times’in muhabiri Brent Renaud, Irpin’de gerçekleştirilen saldırı sonucu hayatını kaybetti.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Sınırsız Hosting