Ana Sayfa / Manşet / Neymar, Jesus’un takımında

Neymar, Jesus’un takımında

Neymar Suudi Arabistan7a transfer oluyor. Neymar’ın yeni hocası Jesus oluyor. Paris Saint-Germain ile yol ayrımında olan Neymar’ın yeni rotasının Suudi Arabistan olması bekleniyor. Geçen sezon Fenerbahçe’yi çalıştıran Jorge Jesus’un başında olduğu Al Hilal’in PSG’ye Brezilyalı futbolcu için astronomik bir teklif yaptığı ve Fransız ekibinin bu miktara sıcak baktığı iddia edildi.

Ünlü Futbolcu Neymar Al Hilal takımına transfer oluyor. Geçen sezon Fenerbahçe’yi çalıştıran Al Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus, takımına Neymar’ı katabilir. Suudi Arabistan ekibinin PSG’ye oldukça uçuk bir teklif yaparak Fransızların aklını çeldiği iddia edildi.

AL HİLAL’E İMZA ATMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

PSG taraftarlarıyla da yıldızı barışmayan Neymar’ın büyük bir aksilik olmazsa Al Hilal’e imza atabileceği konuşuluyor.31 yaşındaki futbolcu, 2017’de Barcelona’dan PSG’ye 222 milyon euroya transfer olmuştu. Brezilyalı yıldız için ödenen rakam hala futbol tarihinin en yüksek bonservis bedeli.

118 GOL ATTI

Neymar, Paris Saint-Germain formasıyla 173 maça çıktı. Brezilyalı yıldız bu karşılaşmalarda takımına 118 gol ve 77 asistlik katkı sağladı.

Neymar'ın Suudi Arabistan'a gitmesi an meselesi! Yeni hocasını Türk futbolseverler çok yakından tanıyor

İlginizi Çekebilir

Uçak biletlerine zam

Uçak biletleri zamlandı. THY yurtiçi uçak bilet fiyatları. Yurtdışı en ucuz uçak biletleri. İç hatlar …

Sınırsız Hosting