Ana Sayfa / Spor / Neymar kumarbaz oldu

Neymar kumarbaz oldu

Ünlü futbolcu Neymar online kumarda 10 dakikada 1 milyon Euro kaybetti oralı bile olmadı üstelik dalga geçti. çok kazanan futbolcuların online kumar tutkusu bir gün başlarına iş açacak gibi. Sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan PSG”nin yıldızı Neymar, online kumar oyununda dakikalar içinde 1 milyon eurodan fazla para kaybetti. O anlarda şekilden şekle giren Neymar’ın tavırları dünya basınında gündem oldu.

Neymar futbolu bıraktı kumar masalarına daldı. PSG’de sakatlığı nedeniyle ligi kapatan Neymar online kumarbaz oldu. Fransız devi PSG’nin 31 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcusu Neymar, sıra dışı yaşam tarzıyla gündemden düşmüyor. Twitch’te açtığı canlı yayınlarda saatlerce bilgisayar oyunları oynayan Neymar, bu kez kumar tutkusunu gözler önüne serdi.

BİLGİSAYAR BAŞINDAN KALKMIYOR
Saatlerini bilgisayar başında geçiren ve oyun oynarken hamburger yemeği sevdiğini söyleyen Neymar, bu kez daha ciddi kayıpları olan bir alana yöneldi. Online pokere merak salan Brezilyalı futbolcu, dakikalar içinde 1 milyon eurodan fazla para kaybetti.

ŞEKLİ DEĞİŞTİ

Kaybettiği paradan sonra ağlıyormuş ve sinirlenmiş gibi yapan  Neymar ardından kahkaha atmaya başladı. 31 yaşındaki futbolcu, yaklaşık 10 günlük ücretini dakikalar içinde çöpe attı. Neymar’ın ilginç tavırları Fransız basınında büyük tepki çekerken, dünya basını da bu olaya geniş yer verdi.

Kumar ocak söndürür! Dakikalar içinde servet kaybeden Neymar şekilden şekle girdi

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting