Ana Sayfa / İlginç / Nihal kim Aşk-ı Memnu: Helin Kandemir

Nihal kim Aşk-ı Memnu: Helin Kandemir

Nihal’i kim oynayacak Aşk-ı Memnu filminde belli oldu. Nihal Helin kandemir oldu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya gibi isimlerin rol aldığı Aşk-ı Memnu’nun film versiyonunda Nihal karakterine, Helin Kandemir hayat verecek.

Aşk-ı Memnu Nihal belli oldu filmde helin kandemir rol alacak Aşk-ı memnu filmi seti nerede nerede çekilecek kimler oynuyor bilgisi. . Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı eserinden uyarlanan dizi ‘Aşk-ı Memnu’ 13 yıl aradan sonra ekranlara film olarak dönüyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; filmin yeni Nihal’i için genç kuşağın yetenekli oyuncuları arasında yer alan Helin Kandemir’le imza aşamasında olunduğu öğrenildi. TAFF Pictures imzalı filmde “Bihter”i Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor. Behlül başta olmak üzere diğer roller için görüşmeler sürüyor.

169940014-2682762228681433-79416079-hcub.jpg

HELİN KANDEMİR KİMDİR?

Helin Kandemir, 2 Haziran 2004 yılında İstanbul’da doğdu. Orta öğretim eğitimine devam eden ve Icon Talent ile çalışan Kandemir, kameralar karşısına ilk defa 2013 yılında ‘Ötesiz İnsanlar’ adlı dizi ile geçerek Pelin Akıncı karakterini canlandırdı.

farlfy8xoaeazwp.jpg

Reklam filmlerinde de yer alan genç oyuncu, sonrasında İsimsizler, Bir Litre Gözyaşı, Hakan: Muhafız, Doğduğun Ev Kaderindir, Duy Beni gibi pek çok yapımda da yer aldı.

fr6slyhxoaq9rsd.jpg

Helin Kandemir, Kız Kardeşler filmindeki rolüyle Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü aldı.

BEHLÜL EKİN KOÇ OLDU

Halit Ziya Uşaklıgil’in romanı Aşk-ı Memnu yeniden sevenleriyle buluşuyor. Bir dönemler Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerinde oynadığı dizi izlenme rekorları kırmıştı. Dizi olarak çekilen roman bu kez beyaz perdeye taşınıyor. Başrollerinde ise Farah Zeynep Abdullah ve… Duyunca çok şaşıracaksınız!

aski.jpg

AŞK-I MEMNU FİLMİNİN BAŞROLÜ ŞAŞIRTTI

Sinema filmi olarak çekilecek olan Aşk-ı Memnu dizisi için isimler netleşmeye başladı. Bihter karakteri için Farah Zeynep Abdullah’la anlaşan yapım Behlül içinse kimsenin beklemediği o ismi kadroya dahil etti.

farah.jpg

FİLM İÇİN BEHLÜL BULUNDU

Aşk-ı Memnu filminde Behlül için kamera karşısına geçecek isim Ekin Koç oldu.

behlul.jpg

Başarılı projeleriyle adından söz ettiren Ekin Koç’un Behlül karakterine can vereceği iddia edildi. Herkes sarışın Behlül beklerken Ekin Koç şok etkisi yaratacak.

ekinkoc.jpg

FİRDEVS HANIM KİM OLACAK?

Gözler bu kez Firdevs Hanım’a döndü. Firdevs karakteri için henüz bir isim ortaya atılmadı. Peki sizce Ekin Koç, Kıvanç Tatlıtuğ’u unutturabilir mi?

İlginizi Çekebilir

Erdal Beşikçioğlu belediye başkanı seçildi

Erdal Beşikçioğlu Etimesgut Belediye Başkanı seçildi. Behzat komiser belediye başkanı oldu. Behzat Ç. dizisi onu …

Sınırsız Hosting