Ana Sayfa / Gündem / Nihat Hatipoğlu korona mı oldu?

Nihat Hatipoğlu korona mı oldu?

Prof. Nihat Hatipoğlu koronavirüs testi ve çıkan sonuç. Nihat Hatipoğlu korona mı sorularına yanıt geldi. Sosyal medyada Nihat Hatipoğlu ile ilgili ortaya atılan “Koronavirüse yakalandı” iddiaları asistanı tarafından yalanlandı. Haberler com sitesine açıklama yapan Hatipoğlu’nun asistanı, “Nihat Hoca’nın ciğerlerinde bir sorun vardı. Korona şüphesiyle yapılan testte Hoca’nın testi negatif çıktı” dedi.

Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüs testi negatif. Nihat Hatipoğlu korona mı oldu sorusunun yanıtı hayır. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile ilgili koronavirüs iddiaları yalanlandı. ATV ekranlarında yaptığı Ramazan programları ile tanınan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüse yakalandığı iddiaları yalanlandı. Hatipoğlu’nun ciğerlerinde bir sorun olduğu için tedavi gördüğü açıklandı.Sosyal medyada Nihat Hatipoğlu ile ilgili koronavirüs iddiaları ortaya atıldı. Onlarca kullanıcının Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüs olduğuna dair paylaşımlar yapmasının ardından Hatipoğlu’nun asistanı iddialara açıklık getirdi.

KORONA TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Hatipoğlu’nun asistanı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Nihat Hoca’nın ciğerlerinde bir sorun vardı. Korona şüphesiyle test yapıldı. Yapılan testte Nihat Hoca’nın testi negatif çıktı. Kendisi şuanda evinde. Önümüzdeki günlerde bir test daha yapılacak. Kendisi sevenlerinin duasını bekliyor.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Amasya’da hayvana eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya’dda büyükbaş hayvana eziyet eden 5 kişi cezaevine gönderildi. Amasya’nın Suluova ilçesindeki bir et entegre …

Sınırsız Hosting