Ana Sayfa / Yaşam / Nihat Kabay neci, nereli ve kim?

Nihat Kabay neci, nereli ve kim?

Prof. Dr. Nihat Kabay aslen nereli, alanı, neci ve kim bilgileri. Nihat Kabay deprem sonrası yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Prof. Dr. Nihat Kabay yaptığı açıklama ve yorumlarıyla izleyici ve dinleyicilerin dikkatini çekerek Prof. Dr. Nihat Kabay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır. mesleği ve kariyeri nedir, uzmanlık alanı nedir? diye araştırmaya başladılar. İşte Prof.Dr. Nihat Kabay’ın hayat biyografisi.

Nihat Kabay aslen nereli, neci ve kim bilgileri. Prof. Nihat Kabay aslen nereli, eğitimi ve kariyeri bilgisi. Ülkemizde yaşanan doğal afetler ve özelliklede Depremlerden sonra uzman kişiler yaptığı yorum ve analizleriyle izleyici ve dinleyicilerin dikkatini çekmektedir. İnşaat Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü, Yapı Malzemesi uzmanı Prof.Dr. Nihat Kabay bu kişilerden biri olup izleyici ve dinleyiciler merak ederek sosyal medya alanlarında Prof.Dr. Nihat Kabay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır. mesleği ve kariyeri nedir, uzmanlık alanı nedir? diye araştırmaya başladılar. İşte Prof.

Dr. Nihat Kabay’ın hayat biyografisi..
EĞİTİM BİLGİLER

İ2014 – 2015Post DoktoraArizona State University, Civil Engineering, Sustainable Engineering And Built Environment, Amerika Birleşik Devletleri2002 – 2009DoktoraYıldız Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi, İnşaat, Türkiye1999 – 2002Yüksek LisansYıldız Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi, İnşaat, Türkiye1994 – 1999LisansYıldız Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi, İnşaat, TürkiyeProf. Dr. Nihat Kabay’ın kaç yaşında ve nereli olduğuna dair bir bilgiye ulaşamadık. siz değerli okuyucular bir bilgiye sahip iseniz yorum bölümünde bizimle paylaşabilirsiniz..

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting