Ana Sayfa / Manşet / Nihat Özdemir TFF’yi bırakıyor mu?

Nihat Özdemir TFF’yi bırakıyor mu?

TFF başkanı değişecek mi, Nihat Özdemir gidiyor mu, yerine kim gelecek sorusu. Türk futbolunun içindeki kiriz. siyasetin spora el atması, süper lig çıkmazları TFF’de bir değişim olacağı iddialarını da gündeme taşıyor. Beşiktaş’ın eski yöneticisi Candaş Tolga Işık, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın değişeceğini iddia etti. Bu iddia gündeme bomba gibi düştü.

Nihat Özdemir’in TFF başkanlığı bitiyor mu son iddialar. TFF’de değişim olacağı iddiası gündeme geldi. Futbolun içine düştüğü kriz ve çıkmazlar Süper Lig’deki belirsizlik ve siyasetin bir takımın şampiyon olması için devlet desteği verdiği iddiaları TFF’nin başını ağrıtıyor. Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve gazeteci Candaş Tolga Işık, bomba bir iddiada bulundu. Işık sosyal medya hesabından, “TFF Başkanı değişiyor” paylaşımında bulundu. Bu paylaşım gündeme bomba gibi düşerken taraftarlar da yeni başkanın kim olacağını tartışmaya başladı.

İşte o paylaşım:

TFF’nin bu iddiayla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Sınırsız Hosting