Ana Sayfa / Manşet / Nike’den Ronaldo’ya 200 milyon Euro

Nike’den Ronaldo’ya 200 milyon Euro

Ronaldo futbol tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza attı ve Nike’den 6 yıl içinde 200 milyon Euro alacak. Juventus’un oyuncusu Ronaldo, Nike ile 6 yıllık sponsorluk anlaşması imzalayarak tarihe geçti. Portekizli yıldız 6 yıl için bonuslarla 200 milyon euro kazanacak.

Ronaldo dünyanın en fazla kazanan futbolcusu olarak bir daha tarihe geçti. Ronaldo’nun Nike ile 6 yllık anlaşması ve 200 milyon Euro kazanması. İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun Nike ile yaptığı yeni sözleşmenin detayları belli oldu. Football Leaks, Portekizli yıldız Nike ile 6 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Instagram, Facebook ve Twitter’da yaklaşık 270 milyon takipçisi olan Ronaldo. Nike’tan 162 milyon euro garanti para alacak.
BONUSLARLA 200 MİLYON EURO KAZANACAK
Ayrıca Altın Top ödülü için 4 milyon euro, Juventus ile Şampiyonlar Ligi’ni kazanırsa 5 milyon euro, Şampiyonlar Ligi’nde gol kralı olursa 1 milyon euro gibi bonuslarla bu rakamın 200 milyon euroyu yani 1 milyar 300 milyon lirayı bulacağı açıklandı..INSTAGRAM PAYLAŞIMINDAN 1 MİLYON DOLAR KAZANIYOR
11 sponsoru bulunan Ronaldo’nun, 20 farklı ürünün reklamlarında da oynadığı belirtildi. 5 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve 5 kez de Altın Top ödülünü kazanan Ronaldo’nun, Instagram’dan bir paylaşımının da 1 milyon dolar civarında olduğu ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

Antalyaspor’un hocası Alex oldu

Alex de Souza Antalyaspor’un yeni teknik direktörü oldu. Fenerbahçe efsanesi Alex, Türkiye’de hocalık yapacak. Antalyaspor’da …

Sınırsız Hosting