Ana Sayfa / Kadınca / Nilgün Belgün evliliğe karşıymış

Nilgün Belgün evliliğe karşıymış

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün evliliğin insan doğasına aykırı olduğunu öne savurdu. Yaş itibariyle artık oldukça ileri yaşlı sayılan Nilgün Belgün’ün bu açıklamasının ardında yatan nedenin ne olduğu bilinmiyor. Buket Aydın’ın sunduğu Tarafını Seç programının konuğu olan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Nilgün Belgün, evliliğin insan doğasına aykırı olduğunu savundu. Belgün, nikahın insanı kısıtladığını söyledi.

Nilgün Belgün kaç doğumlu, eğitimi ve yaşamı merak konusu oldu yine. Türkiye’nin en yaşlı oyuncularından biri olan Nilgün Belgün, evliliğin insan doğasına aykırı oyduğunu öne sürdü, özgürlüğün kısıtlandığını savundu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Nilgün Belgün ve şarkıcı Cenk Eren, Buket Aydın’ın sunduğu Tarafını Seç programının bu haftaki konuğu oldu. İki sanatçı, “Evlilik mi bekarlık mı?” sorusuyla karşı karşıya geldi. Bekarlığı savunan Belgün, ilginç yorumlarıyla dikkat çekti.

Daha önce 3 kez evlenip boşanan Nilgün Belgün, evliliğin insan doğasına aykırı olduğunu iddia etti.

‘ÖZGÜRLÜK BİTİYOR’

Nilgün Belgün açıklamasında, “Evlilik insan doğasına aykırı. Çünkü iki tane birbirini hiç tanımayan, geçmişlerini bilmeyen insanı ve onların ailelerini de bir arada tutuyorsunuz. O iki insan bir evin içerisinde kapanıp kalıyor. Kendi özgürlükleri olmuyor” dedi.

Belgün, evliliğin insanı kısıtladığını da iddia etti.

İlginizi Çekebilir

Taylor Swift dinlenme rekoru kırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift yeni albümü ile bir günde en çok dinlenne rekoru kırdı. …

Sınırsız Hosting