Ana Sayfa / Kadınca / Nilsu Berfin Aktaş neci, nereli kim?

Nilsu Berfin Aktaş neci, nereli kim?

Nilsu Berfin Aktaş aslen nereli, kaç yaşında, Nilsu Berfin Aktaş sevgilisi kim, evli mi? Nilsu Berfin Aktaş hangi dünyaca ünrü modele benziyor yaşamı bilgileri.

Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş memleketi, yaşı, kariyeri ve Nilsu Berfin Aktaş hangi ünlüye benziyor kime benzetiyorlar bilgisi. Berfin Nilsu Aktaş
GÖKÇE MOLLAOĞLU (BERFİN NİLSU AKTAŞ)
Babasının biricik ortanca çiçeğidir. Adı gibi gök mavisi gözleri vardır. On sekiz yaşında, lise son sınıf öğrencisidir. Renkli kişiliği sayesinde girdiği her ortama ayak uydurur. Deli dolu, ele avuca sığmayan bir kızdır. Bu “taşkın”lığı, Kuzey’in başını fazlasıyla belaya sokacaktır.

Berfin Nilsu Aktaş Kimdir? Kaç Yaşında?
1998 yılında Ankara’da doğan güzel oyuncu Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Başarılı oyuncu 2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile adından sıkça söz
Nil Berfin Aktaş nereli?
Hayatı 17 Ağustos 1998 yılında Ankara’da doğdu. Yetenek Evi Sanat Akademisi’nden mezun olan Aktaş, 2018 yılında yayımlanan Geleceğin Starı adlı yarışmada tanındı. 2019 yılında ise Ersoy Güler’in yönetmenliğini üstlendiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde başrolde yer almıştır.
Nilsu Aktaş kime benziyor?
Nilsu Berfin Aktaş kim ile ilgili görsel sonucu
Başrollerinde İsmail Demirci ile Aslıhan Gündoğdu’nun yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde yer alan Berfin Nilsu Aktaş, sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafla ağızları açık bıraktırdı. Hayranları son paylaşımda genç oyuncuyu Gigi Hadid benzetti. İkiz kadar olan bu benzerlik herkesi şaşırttı.
Berfin Aktaş nasıl ünlü oldu?
Başarılı oyuncu 2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile adından sıkça söz ettirmeye başladı. Oyunculuk kariyerinde Pantene, Cornetto, Turkcell gibi markaların reklamlarında da rol aldı.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting