Ana Sayfa / Kadınca / Nilsu Berfin Aktaş neci, nereli ve kim?

Nilsu Berfin Aktaş neci, nereli ve kim?

Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş aslen nereli; kaç doğumlu ve kimdir bilgisi. Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş boşandı gündem oldu. Genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, 2 sene önce nikah masasına oturduğu ancak bir süredir ayrı yaşadığı Serdar Sertçelik ile anlaşmalı olarak boşandı. Görüntü vermemek için Adalar Adliyesi’nde boşanan ikili, birbirinden bir talepte bulunmadı.

Nilsu Berfin Aktaş neci kim ve nereli. Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş boşandı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ardından FOX TV’de yayınlanmaya başlayan Yaz Şarkısı isimli dizide başrol oynayan Nilsu Berfin Aktaş  özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 24 yaşındaki oyuncu, 2 yıl önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik ile aynı şekilde boşandı.

EVLİLİK 10 DAKİKADA BİTTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Nilsu Berfin Aktaş bir süredir ayrı yaşadığı Serdar Sertçelik’le geçtiğimiz haftalarda boşanma kararı almıştı. Güzel oyuncu bugün Büyükada’daki Adalar Adliyesi’nde boşandı. Tarafların hazır bulunduğu duruşmada Aktaş ve Sertçelik boşanma konusunda anlaştıklarını beyan etti. Karşılıklı birbirlerinden talepte bulunmayan ikilinin duruşması 10 dakika sürdü.

Nilsu Berfin Aktaş, sessiz sedasız boşandı

Nilsu Berfin Aktaş, sessiz sedasız boşandı

Nilsu Berfin Aktaş
1998 doğumlu Nilsu Berfin Aktaş, Yetenek Evi Sanat Akademisi’nden mezun oldu. 2018 yılında Geleceğin Starı adlı yarışmada adından söz ettiren Aktaş, oyunculuk hayatına 2019 yılında Ersoy Güler’in yönetmenliğini üstlendiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle başladı. Nilsu Berfin Aktaş, 2021 yılında yönetmenliğini Onur Tan’ın yaptığı Benim Hayatım adlı dizide başrol olmuştur. 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Yıldızı Parlayanlar Ödülü’nün sahiplerinden biri olan Nilsu Berfin Aktaş şarkı söylemeyi ve dans etmeyi çok seviyor. Nilsu Berfin Aktaş iyi derecede ingilizce biliyor.

Nilsu Berfin Aktaş’ın Oynadığı Diziler
Kuzey Yıldızı İlk Aşk / Gökçe / 2019

Ölüm Zamanı / 2021

Kolej / 2021

Benim Hayatım / Hayat / 2021

Gelsin Hayat Bildiği Gibi / Gizem / 2022

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting