Ana Sayfa / Sağlık / Nisa Bölükbaşı Vertigo hastası

Nisa Bölükbaşı Vertigo hastası

Survivor Nisa Bövlükbaşı Vertigo nedeniyle yarışmadan ayrılabilir. Survivor Nisa’nın vertigo rahatsızlığı arttı.

Nisa Bölükbaşı vertigo rahatsızlığı nedeniyle survivor’dan diskalifiye olabilir. Survivor Nisa Bölükbaşı bu hafta elenecek gibi. Survivor 2022 All Star son dakika haberleri. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor’ın sevilen yarışmacısı Nisa Bölükbaşı’nın hastalığı ortaya çıktı. Bölükbaşı’nın hastalığından dolayı yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağı ise merak konusu oldu.

VERTİGO NEDENİYLE NASI YARIŞMADAN GİDEBİLİR
TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star 2022, izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan’ın üstlendiği Survivor’da yarışmacılarda sık sık gündeme geliyor.
Survivor 2020 sezonunda yarışan Nisa Bölükbaşı ise birçok izleyicinin favori isimi arasında yer alıyor.
Son dönemlerde oyunlarda düşük performans sergileyen Nisa Bölükbaşı ile ilgili ortaya çıkan gerçek ise izleyenleri üzdü. “survivorseverizm” iddiasına göre, Nisa Bölükbaşı’nın Vertigo hastalığı olduğu öğrenildi. Vertigo, baş dönmesi ve denge kaybı olarak da bilinir. Bölükbaşı’nın hastalığından dolayı yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağı ise merak konusu oldu.

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag’dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

2018’de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Sınırsız Hosting