Ana Sayfa / Yaşam / Nizamettin Akın öldü

Nizamettin Akın öldü

Muhtar Nizamettin Akın öldü Sinop’ta. Sinop’ta arazi kavgasında vurulan muhtar hayatını kaybetti.

Ayvancık Çaylıoğlu köyü muhtarı Nizamettin Akın öldü. Sinop’un Ayancık ilçesinde geçen hafta köylüsü ile girdiği arazi kavgasında silahla vurulan muhtar Nizamettin Akın, kaldırıldığı hastanede 1 hafta sonra yaşam savaşını kaybetti.
Ayancık ilçesinde 13 Mart’ta ilçeye bağlı Çaylıoğlu köyünde meydana gelen olayda köy sakini Cemal Y., iddiaya göre kendi arazisinde defne yaprağı kesen çalışanlar ile tartıştı. Çalışanların köy muhtarının köy arazisi olduğunu söylediğini ileri sürmesi üzerine kesim yapılan alana gelen köy muhtarı Nizamettin Akın ile Cemal Y. arasında tartışma çıktı.

SİLAHLA YARALADI
Tartışmanın ardından Cemal Y., tabanca ile Nizamettin Akın’ı omzundan vurdu. Yaralanan muhtar, ambulansla Ayancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edilen muhtar Nizamettin Akın, burada 1 haftadır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Cemal Y. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting