Ana Sayfa / Gündem / Nostradamus 2022 kehanetleri listesi

Nostradamus 2022 kehanetleri listesi

2022 nasıl bir yıl olacak Nostradamus’un 2022 için öngürdükleri ya tutarsa haberi. Kahinler, sırlar, gizemler ve beklentiler içiren bu tür haberlerin alıcısı da çok oluyor ve sık sık karşımıza kehanetleri ile ünlü diye isimler getiriliyor. E biz de habermuduru.com olarak bu saçmalığın ve gizemin dışında kalmayalım dedik biz inanmıyoruz siz de şöyle bir göz atın geçin çok da ciddiye almayın. İnsanları korkutmak ve gelecekle ilgili kötü haber vermek ilgi çeker biz de birkaç hit için öyle yaptık bu da bir itiraf. 

2022 için kehanetler Nosradamus ne demiş nasıl kehanetlerde bulunmuş haberi sayfamızda. Gelecekten sözde haber veren bu kişi de her yeni yıl öncesi gündeme gelir ve zırvaları baya bir ilgi çeker. Bakalım Nostradamus’un 2022 için öngördükleri neymiş bir göz atalım ama çok da ciddiye almayalım.

KÖTÜ HABER İLGİ ÇEKER 

2022 yılına sayılı günler kala, dünyaca ünlü kahinlerin kehanetleri de teker teker gündem olmaya başladı. Baba Vanga‘nın 2022 kehanetleri tüyleri diken diken ederken, bu sefer de Nostradamus ya da asıl adıyla Michel de Nostredame‘nin 2022 yılı kehanetleri korkuttu.

EKONOMİLER ÇÖKECEKMİŞ. NE KEHANET AMA…
Nostradamus’un 2022 yılıyla ilgili en çarpıcı kehaneti, dünya ekonomisiyle ilgili. Kahine göre 2022 yılında ekonomik anlamda önlemeyen bir düşüş yaşanacak ve dünya ekonomisinde çökme meydana gelecek.
NASA, bu olayın gerçekleşme tarihi olarak her ne kadar 2021 sonlarının elverişli olduğunu söylese de Nostradamus’un iddiasına göre Dünya’ya meteor çarpması 2022 yılında gerçekleşecek. Nostradamus’un uzun bir kıvılcım izinden bahsettiği belirtiliyor. Bunun sadece asteroit anlamına gelmediği ayrıca deprem ve tsunamilere de işaret ettiği iddia ediliyor


Nostradamus’a göre 2022 yılında yapay zekada inanılmaz seviyede bir ilerleme meydana gelecek. Nostradamus’un iddiasına göre bilgisayar ve robotlar, bu yılda insanları ele geçirecek ve yavaştan dünyayı yönetmeye başlayacak.
Nostradamus’a göre 2022 yılında dünyada büyük bir patlama yaşanacak. Bu patlama, iklim ve dünyanın konumundaki değişikliklere neden olacak. Patlama ayrıca sel ve depremlere neden olacak.
Nostradamus kitaplarında doğrudan ifadeler yerine sembolizmi kullanmayı tercih eden bir kahin. Yani gelecek ile ilgili açık tespitler yerine onları sadece anlayabilenlerin çözebileceği üstü örtülü ifadelerle açıklamayı tercih ediyor. O sebeple Fransız İhtilali’nden, 11 Eylül saldırılarına kadar pek çok önemli tarihi olayı bildiğine inanılan ünlü kahin 2022 yılı için de bazı kehanetlerde bulunmuş.
2022 KEHANETLERİ
Kahine göre 2022 yılında ekonomik anlamda tüm dünya ekonomisinde çökme meydana gelecek.

Küresel sıcaklıkların artmasıyla, deniz canlılarında kitlesel oluşlar yaşanacak.

2022 yılında dünyada büyük bir patlama yaşanacak. Bu patlama, sel ve depremlere neden olacak.

Nostradamus‘a göre 2022 yılında yapay zekada inanılmaz seviyede bir ilerleme meydana gelecek. Nostradamus’un iddiasına göre bilgisayar ve robotlar, bu yılda insanları ele geçirecek.

İlginizi Çekebilir

Avrupa Oyunları 2027 İstanbul’da

Ekrem İmamoğlu, 2027 Avrupa Oyunları’nın ev sahipliğini yapacak. İstanbul, 2027 Avrupa Oyunlarının şehri oldu. 2027 …

Sınırsız Hosting