Ana Sayfa / Kadınca / Nur Viral, yaşı, neci ve nereli

Nur Viral, yaşı, neci ve nereli

Sunucu Nur Viral aslen nereli, kaç yaşında, kiminle evliydi ve yaşamı bilgileri.Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Ekonomist Cemil Ertem ile ünlü televizyon sunucusu eşi Nur Viral’ın nisan ayında boşandıkları ortaya çıktı. 3 yıl önce evlenen Ertem ve Viral’in aldıkları karar gereği boşandıklarını dillendirmedikleri belirtildi.

Nur Viral,  Cemil ertem’den boşandı yine gündem oldu. Peki Nur Viral nereli, kaç yaşında, kimdiri şimdiden yeniden soruluyor. Nur Viral, İstanbul’da doğmuş, eğitim hayatını yine İstanbul’da tamamlamıştır. 1993 yılında yayın hayatına başlayan Nur Viral çeşitli radyo kanallarında sunuculuk ve yayın yönetmenliği yapmıştır.
Sağlık programı sunmaya ilk olarak Tatlıses TV’de başlayan Nur Viral, uzun yıllar Hayat Ağacı isimli sağlık programının sunuculuğunu yaptı.Tatlıses TV’den ayrıldıktan sonra farklı kanallarda da sağlık programları yapmaya devam etmiştir. Hayat Ağacı programı Tatlıses TV’de tam 5 yıl sürmüş ve ortak yayın yapan 40 yerel televizyon aracılığı ile izleyiciye ulaştırdı.Ünlü sunucu sırasıyla Kanal 7, TNT, Samanyolu TV, Show TV, Türkmax Gurme ve BEYAZ TV olmak üzere pek çok farklı kanalda yemek ve sağlık programları yaptı.Güzel sunucu halen hafta içi her gün 11:00’da BEYAZ TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var isimli kadın kuşağı programının sunuculuğunu yapmakta.Yemek yapmayı ve dünya mutfakları hakkında bilgi edinmeyi çok seven Viral, aynı zamanda bir Türk Sanat Müziği aşığı.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem ile 2016 yılında Roma Büyükelçiliğinde evlenen Nur Viral mutluluk anlarını sosyal medyadan paylaşmıştı.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting