Ana Sayfa / Yaşam / Nureddin Nebati neci, kim, nereli?

Nureddin Nebati neci, kim, nereli?

Türkiye Nureddin Nebati neci. kim, nereli diye arıyor Google’da. Gün içinde arama motoru Google en çok yazılan ve aratılan kelimeler Nureddin nebati ismi oldu peki neden soruları. Ankara kulisleri, Hazine ve Baliye Bakanı’nın değişeceğini ve yeni gelecek ismin de Nureddin Nebati olabileceğini konuşuyor.

Nureddin Nebati aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri aranıyor. Lütfi Elvan’ın yerine gelecek isim Nureddin nebati mi olacak soruluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Maliye Bakanı’nı değiştirecek iddiaları başkent kulislerinde konuşuluyor. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati’nin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ile fikir ayrılığına düşen Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın yerine göreve geleceği iddia edildi. Peki, Nureddin Nebati kimdir? Nureddin Nebati nerelidir? Nureddin Nebati kaç yaşında? İşte, Nureddin Nebati hakkında merak edilen tüm detaylar.

NUREDDİN NEBATİ  NERELİ, NECİ VE KİMDİR?
Nureddin Nebati, 1964 senesinde Şanlıurfa Viranşehir ilçesinde dünyaya geldi. Babasının adı Süleyman olan Nureddin Nebati’nin anne adı Emine’dir. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Nureddin Nebati, Yüksek lisansını aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsünde Uluslararası İlişkiler alanında tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Doktora unvanına sahip oldu.
Bir dönem tekstil işiyle uğraşan Nureddin Nebati, akaryakıt istasyonu işletmeciliği de yaptı. MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Disiplin Kurulu Üyeliğinde bulunan Nureddin Nebati, halen MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyesidir.

Nureddin Nebati‘nin İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunları Vakfı ve Derneği ile İlim Yayma Cemiyeti, Tügva,Önder,Utesav Üyeliği devam etmektedir.

AK Parti 4. Olağan Kongresinde MKYK Üyesi seçildi. MYK Üyesi olarak 2014-2015 yılları AK Parti Genel Merkez Mali ve İdari İşler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 24. Dönemde İstanbul, 25. Dönemde Şanlıurfa Milletvekili seçildi. Orta düzeyde İngilizce, az düzeyde Arapça bilen Nebati, evli ve 4 çocuk babasıdır

İlginizi Çekebilir

Duran Özkan ve Hasan Külahçı öldü

Şırnak’ta kazada ölen 2 kişinin isimleri Duran Özkan ve Hasan Külahçı. Şırnak’ta hafif ticari aracın …

Sınırsız Hosting