Ana Sayfa / Manşet / ODTÜ Erdoğan’a hakaret pankart soruşturması

ODTÜ Erdoğan’a hakaret pankart soruşturması

ODTÜ töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içeren pankartla ilgili soruşturma başlatıldı. İşte ODTÜ’de açılan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden o pankart ve gözaltına alınan 3 kişi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ODTÜ’de yapılan mezuniyet töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren pankartı taşıyan 3 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

ODTÜ 2018 mezuniyet töreni ve açılan pankartlar dikkat çekti. ODTÜ’lülerin açtığı bir pankart ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içeriyordu. O pankartla ilgili soruşturma açıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ODTÜ’de yapılan mezuniyet töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren pankartı taşıyan 3 kişi hakkında soruşturma başlatıldığını, bu kapsamda şahısların gözaltına alındığını açıkladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, “ODTÜ’de yapılan mezuniyet töreni sırasında Cumhurbaşkanına hakaret içeren pankartı taşıyan kişiler hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan soruşturma başlatılmış ve 3 kişi gözaltına alınmıştır” denildi.

İlginizi Çekebilir

Saadet Çay öldürüldü

Samsun’da İngilizce öğretmeni Saadet Çay, eşi tarafından öldürüldü. Türkiye son kadın cinayetleri. Samsun’un İlkadım ilçesinde, …

Sınırsız Hosting