Ana Sayfa / İlginç / İlhan Mansız Survivor’dan elendi
SURVİVOR ELEME 29 MART

İlhan Mansız Survivor’dan elendi

Survivor son elenen İlhan Mansız oldu. Survivor 2017 Kıbrıs finalistleri belli oldu. sema, Adem, Serhat ve İlhan Mansız Kıbrıs finalinde yarışacak Survivor 2017’de. Son dokunulmazlık oyununu Serhat Akın kazandı.

Survivor 2017 son elenen İlhan Mansız oldu. Ogeday ve İlhan Mansız Kıbrıs finali için potaya girdi. Serhat Akın ve Adem Kılıççı son dokunulmazlıklarda oyunu kazanınca dokunulmaz oldu ve bir kişi daha Kıbrıs hayaline veda etti. Acun Ilıcalı 2017 Survivor’da Kıbrıs hayaline veda eden yarışmacıyı açıkladı. Survivor 2017’de Kıbrıs finallerine Sema, Adem ve Serhat katılma şansını yakalamıştı. Ogeday ve İlhan Mansız ise son oyunda kaybetti ve elemeye katıldı. İlhan ve Ogeday’dan en az SMS oyunu alan yarışmacı Kıbrıs’a veda etti Survivor 2017’de.

SURVİVOR SON ELENEN 19 HAZİRAN BELLİ OLDU

Survivor’da artık nefesler tutuldu. Bu akşam son dokunulmazlık oyunu oynanacak. KIBRIS’a gidecek dört yarışmacı kim olacak merak konusu.

Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyununda kazanan Adem oldu. Son kez yapılacak elemede Sema ve Adem kendini garantiledi. İlhan, Serhat ve Ogeday arasında oynanacak dokunulmazlık oyununun ardından iki kişi sms oylamasın çıkacak. En az oyu alan yarışmacı Kıbrıs finali öncesi yarışmaya veda edecek.

OGEDAY GİRİŞKEN NECİ, YAŞI VE EĞİTİMİ

Survivor 2017’nin en başarılarından biri olan Ogeday Girişken kürekçe asıl iş olarak.  Ogeday Girişken, 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Marmara Üniversitesi BESYO’da tamamlamıştır. Fenerbahçe kürek takımında lisanslı sporcu olan Ogeday, ülkemizi milli formayla temsil ediyor.

OGEDAY FENERBAHÇE KÜREK TAKIMINDA

Litvanya’da yapılan U-23 Dünya Kürek Şampiyonası’nda Milli takım adına mücadele eden kürekçi Ogeday Girişken şampiyonayı 8. sırada tamamladı.

Kürek sporu içine girince “bana en yakın sporun bu olduğunu anladım” diyen Girişken, karşılaştığı zorlulukları “Ellerimiz çok acıyordu, su topluyordu, nasır bağlıyordu. Vücudumuzda çalışmayan kaslar, bu spor ile çalışmaya başlayınca ilk başta yürüyemez hale geldik.” sözleriyle dile getirdi. Kamplardan ötürü sosyal hayatının minimize olduğunu söyleyen Girişken, kürek sporunda önemli olan “kuvvetli çekmek” değil, aynı zamanda balans, teknik ve mental desteğinin çok önemli olduğunu söyledi.

Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun sözleriyle tanıtım videosunda dikkat çeken Girişken’in performansı, gönüllüler takımını etkileyecek durumda. Yaptığı spordan ötürü vücut kaslarını en iyi şekilde kullanabilen sporcu, yarışmadaki birçok kulvardaki performansı takımını iyi bir yere getirebilir.

İlginizi Çekebilir

Çimento zammı, iş bıraktırıyor

Çimento son fiyatları ve çimento torba fiyatı. çimento fiyatlarına dev zam, birçok inşaat durma noktasında.Müteahhitler …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting