Ana Sayfa / Kadınca / Oğlak haftalık burç yorum 27 Ağustos

Oğlak haftalık burç yorum 27 Ağustos

27 Ağustos haftası oğlak burcu yorum ve analizleri ile oğlak kadını ve erkeğinin beklentileri. Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftalık oğlak burcu yorum ve analizleri. Oğlak kadını 27 Ağustos ne bekliyor haftalık yorum ve analizleri. Arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, etkileşim içinde olduğunuz kişilerle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızda görüşmeme kararı da olabilir. Sosyal hayatınızı gözden geçirme, düzenleme zamanı sizler için bu hafta.

Bunun yanı sıra arkadaşlarınızla birlikte zihin fırtınaları yapıp yeni projelerde üretebilirsin. Bu hafta akla mantığa uygun her türlü yeni projeyi hayata geçirmek için çok uygundur. Hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar verme ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Bilinçaltı çalışmaları yapmak, terapilere gitmek, bilinçaltınızdaki korkuları temizlemek, yüzleşmek için de gökyüzü destekleyici olacaktır.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting