Ana Sayfa / Manşet / Öğrenciye yarıyılda ders var

Öğrenciye yarıyılda ders var

Öğrenciler sömestir tatilinde de ders yapacak telefi eğitimi alacak. İstanbul’da öğrencilere hafta sonları da ders yaptırılacak okullarda. Okullar yarıyıl tatiline girdiğin de de öğrenciler ders yapacak. İstanbul ve birçok ilde kar yağışı nedeni ile okullar tatil edilmişti. MEB programın aksamaması için harekete geçti.

Kar tatili olan okullarda telafi dersler yapılacak. Yarıyıl tatilinde de öğrenciler okula gitmek zorunda kalacak. İstanbul’da öğrenciler yarıyıl tatilinde telafi ders için okula gidecek gibi görünüyor. Hangi illerde telafi derslerin yapılacağını valilikler okul müdürlüklerine iletecek. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde kar nedeniyle eğitime verilen arada programının aksamaması için harekete geçti.

ÖĞRENCİLER YARIYILDA DA OKULA GİDECEK

Habertürk’te yer alan habere göre, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’nün illere gönderdiği yazıda, eğitime ara verilen okullarda telafilerin yapılması gerektiği belirtildi.

Yazıda şu ifadeler yer aldı: “Eğitim-öğretimin gerçekleştirilemediği eğitim kurumlarımız ile yurtdışından gelen, milli sporcu olan, hastalık gibi sebeplerle derslerinde eksiklik bulunan öğrencilerin yapılamayan eğitim faaliyetlerinin telafisi için valiliklerce gerekli tedbirler alınarak eksiklikler giderilecek.

Hafta içi ders saatleri dışında hafta sonları ya da yarıyıl tatilinde telafi eğitimi gerçekleştirilecektir…”

İlginizi Çekebilir

Define faciası 3 ölü

Mağaraya define için giren 3 kişi zehirlenerek öldü. İznik’te define faciası baba ve oğlu ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting